درمان آلزایمر

کلید مخفی درمان آلزایمر کشف شد

تاریخ انتشار : 15 اسفند 1400کد مطلب : 86345زمان مطالعه : 3 دقیقه
آلزایمر جزء بیماری های شایع در جهان است و تلاش های زیادی برای درمان آن میشود. یک راه برای توقف و پیشگیری از این بیماری کشف شده است که بسیار تاثیرگذار است.

نتیجه تحقیقات جدید درباره پیشگیری و درمان آلزایمر

بیماری آلزایمر شایع ترین شکل زوال عقلی است که باعث مختل شدن شدید فکر و حافظه می شود. این بیماری در جهان رشد چشمگیری داشته و می تواند زندگی بسیاری از افراد را به سمت نابودی سوق دهد.

گرچه درمان مشخصی برای آلزایمر وجود ندارد و در سراسر جهان با وجود هزینه های میلیاردی تاکنون نتوانسته‌اند راهی برای مقابله با بیماری آلزایمر کشف کنند اما به گفته کارشناسان، کلید توقف زوال عقل به جای مغز در روده قرار دارد و با داروها یا تغییرات رژیم غذایی می‌توان علائم و عوارض به وجود آمده در فرد را کاهش و یا درمان کرد. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک تحقیقات صورت گرفته در مورد ارتباط آلزایمر و روده را منتشر کرده ایم.

کلید توقف یا پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل، داخل روده است

تحقیقات جدید نشان می دهد که کلید توقف زوال عقل یا همان آلزایمر به جای مغز در روده قرار دارد. نتایج مجموعه‌ای از آزمایش‌ها که روده را با ایجاد آلزایمر مرتبط می‌کند، در یک کنفرانس پزشکی ارائه شد.در این آزمایشات نشان داده شد که میکروبیوم ها، اجتماع باکتری ها در روده بیماران مبتلا به این عارضه، با افراد بدون این اختلال تفاوت زیادی دارد.

باکتری‌های روده بیماران بر سطوح التهاب در بدن اثر گذاشته و سپس از طریق خونرسانی بر مغز تأثیر می‌گذارند و همانطور که می دانید التهاب عامل اصلی آلزایمر است.

دراین تحقیقات صورت گرفته، نمونه های خون و مدفوع از همه شرکت کنندگان گرفته شد و در یک آزمایشگاه بیولوژیکی در ایتالیا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و میکروبیوم های آنها با هم مقایسه شد.

این آزمایشات نشان داد افراد مبتلا به آلزایمر دارای میکروبیوم مشخص و همچنین نشانگرهای التهابی بیشتری هستند.

مشکلات روده

آزمایش‌های بعدی شامل درمان سلول‌های بنیادی مغز با خون افراد مبتلا به آلزایمربود.مشخص شد این سلول‌ها نسبت به گروه کنترلی که با خون افراد بدون بیماری درمان می‌شوند، کمتر قادر به رشد سلول‌های عصبی جدید هستند.این ما را به این باور می رساند که التهاب مرتبط با باکتری های روده می تواند مغز را از طریق خون تحت تاثیر قرار دهد.

تحقیق دیگری صورت گرفت که به تأثیر میکروبیوم آلزایمر بر موش‌ها پرداخت.نمونه های مدفوع از افراد مبتلا به آلزایمر و بدون آلزایمر گرفته و سپس به روده جوندگان منتقل شد.

محققان با تجزیه و تحلیل نتایج دریافتند که تفاوت‌های کلیدی در نحوه عملکرد موش‌ها در تست‌های حافظه بسته به نمونه‌ای که دریافت کرده‌اند وجود دارد.

در این تحقیقات موش هایی که مدفوع افراد مبتلا به آلزایمربه روده شان منتقل شده بود، در آزمایش‌های حافظه عملکرد بدتری داشتند و سلول های عصبی جدید آنها در مناطقی از مغز که با حافظه مرتبط است، رشد نکردند و سطح التهاب بالاتری داشتند. این نتیجه نشان می‌دهد آلزایمر تا حدی می‌تواند ناشی از ناهنجاری‌های دستگاه گوارش باشد.

درمان آلزایمر از طریق روده

آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل و یکی از علل اصلی مرگ و میر در بریتانیا است.موسسات خیریه تخمین می زند که تقریباً 900000 نفر در بریتانیا و 5 میلیون نفر در ایالات متحده با این اختلال زندگی می کنند که با افزایش عمر ما هر سال این تعداد افزایش می یابد. تصور این است که آلزایمر با تجمع پلاک در مغز ایجاد و در نهایت باعث مرگ سلول‌های مغز می‌شود.

اکنون هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد اما، داروها به کاهش علائم آلزایمر کمک فراوانی می کنند.امید بر این است بتوان درمان هایی را برای هدف قرار دادن روده بکار برد تا بتواند وضعیت مغز را بهبود بخشید.

مطالعات نشان داده است که باکتری‌های روده می‌توانند با انواع عملکردهای مغز از کنترل اشتها گرفته تا شرایط سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب، درگیر باشند.

روده برخلاف مغز می‌تواند بخش جایگزین و آسان‌تری از بدن را برای درمان‌های احتمالی آلزایمر ارائه دهد.در حالی که ثابت شده است مقابله مستقیم با فرآیندهای آلزایمر در مغز دشوار است اما روده به طور بالقوه یک هدف جایگزین است و می توان با داروها یا تغییرات رژیم غذایی به درمان آلزایمر کمک کرد.

همچنین افراد باید فعالانه تلاش کنند تا با افزایش سن، مغز خود را سالم نگه دارند تا خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهند. اگر می خواهید از آلزایمر دور بمانید، سبک زندگی سالمتری انتخاب کرده و رژیم غذایی متعادل، وزن ایده آل داشته باشید و سیگار نکشید و فشار خون و کلسترول را کنترل کنید و تناسب اندامتان را در نظر بگیرید.

کلید مخفی درمان آلزایمر کشف شد

55
این مطلب مفید بود ؟50
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : dailymail / بخش بهداشت وسلامت نمناک/ن/ش
وبگردی