نمک بدن

نمک بدن چیه و برای چی خوبه؟+ بهترین طرز استفاده از نمک بدن

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
کد مطلب : 105990
زمان مطالعه : 4 دقیقه

نمک بدن یکی از محصولات پوستی جدید است که به دلیل خواص و طرز استفاده اش سر و صدای زیادی در دنیا به پا کرده است.

آشنایی با نمک بدن و مزایای آن

نمک بدن یکی از محصولات مراقبت از پوست است که به دلیل خواص شگفت‌انگیزش با لایه برداری ملایم برای رفع خشکی، نرمی و شادابی پوست شناخته می ‌شود و گردش خون را بهبود بخشیده و لطافت خاصی به آن می بخشد.

حتما میپرسید این نمک چه فواید دیگری دارد؟ آیا برای بهره‌گیری از مزایای آن حتماً به وان حمام نیاز است؟ آیا راه ‌هایی وجود دارد که بدون وان، از نمک بدن استفاده کرده و پوست خود را تغذیه کنیم؟ شما چه فکر می‌کنید؟ در این قسمت از نمناک به پاسخ خود در رابطه با خواص نمک بدن و روش استفاده از آن بدون وان خواهید رسید.

خواص درمانی نمک بدن برای پوست و بدن

نمک‌های بدن با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود می‌ توانند به تسکین درد عضلات، کاهش التهاب، سم‌ زدایی و تغذیه پوست کمک کنند. نمک اپسوم با منیزیم و سولفات، برای آرامش عضلات و کاهش استرس مناسب است. نمک دریا با مواد معدنی طبیعی، گزینه ‌ای عالی برای رفع خشکی پوست و بهبود مشکلاتی مانند اگزما است. با انتخاب مناسب ‌ترین نمک، از خواص درمانی آن بهره ‌مند شوید.

خواص درمانی نمک بدن

رفع عارضه پوست مرغی با نمک بدن

برای کمک به درمان پوست مرغی، یک فنجان نمک اپسوم یا نمک دریایی را به آب گرم اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن استراحت کنید. این روش باعث باز شدن منافذ و کاهش التهاب پوست می ‌شود؛ همچنین ترکیب نمک با روغن‌های طبیعی مانند زیتون یا جوجوبا و ماساژ ملایم بر نواحی مدنظر می‌ تواند لایه‌برداری عمیق‌تری انجام دهد و بافت پوست را بهبود بخشد.

طرز استفاده از نمک بدن بدون وان

نمک بدن علاوه بر حمام‌ های طولانی در وان، به عنوان اسکراب طبیعی نیز کاربرد دارد. کافی است یک فنجان نمک را با نصف فنجان روغن طبیعی مانند نارگیل یا زیتون ترکیب کنید. سپس این مخلوط را روی پوست مرطوب بمالید و با حرکات دایره‌ای ماساژ دهید. این روش پوست را نرم و شفاف کرده و حس تازگی به شما می‌بخشد.

دیگر مزایا و روش های استفاده از نمک بدن بدون وان

همچنین برای استفاده از این نمک با هدف بهره مندی از فواید مختلفش بدون در اختیار داشتن وان، میتوانید به شیوه های زیر عمل کنید.

آرامش پاها و دست ‌ها در حمام نمک

در روزهای شلوغ، لگن آب ‌نمک بهترین راه‌ حل برای رفع خستگی پاها و دست‌ها است. کافی است لگنی را با آب گرم پر و مقداری نمک بدن اضافه کنید. پاهایتان را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب ‌نمک قرار دهید تا درد و تورم کاهش یابد و پوست نرم شود. این روش برای دست‌ها نیز مؤثر است و حس آرامش و نرمی را به شما هدیه می ‌دهد.

مزایا استفاده از نمک بدن

پاکسازی عمیق با بخور نمک برای صورت

بخور صورت با نمک بدن، روشی عالی برای پاکسازی پوست و منافذ است. کافیست نمک را در کاسه‌ای از آب جوش بریزید، صورت‌ تان را روی بخار بگیرید و با کمک حوله، تأثیر بخار را بیشتر کنید. این روش علاوه بر کاهش جوش و آکنه، جریان خون را تقویت کرده و پوستی شاداب به شما هدیه می‌دهد. استفاده از رایحه‌ هایی مثل اسطوخودوس یا گل رز تجربه‌ای دلپذیرتر رقم می ‌زند.

آرامش با کیسه نمک بدن

اگر می ‌خواهید از خواص نمک بدن بهره ببرید، اما به دنبال روشی ساده هستید، کیسه پارچه‌ای راه‌حل ایده‌آلی است. مقداری نمک بدن را در کیسه‌ای کوچک بریزید و آن را به دوش حمام ببندید. با جریان آب گرم، رایحه‌ای خوش و خاصیت‌ های درمانی در حمام پخش می ‌شود و حس آرامش و سبکی را به شما هدیه می ‌دهد.

راهی ساده برای آرامش با بخار حمام

اگر فرصت استفاده از وان ندارید، بخار حمام با نمک بدن گزینه‌ای عالی برای تجربه آرامش است. تنها کافی است کمی نمک با رایحه‌ای مثل اسطوخودوس یا اکالیپتوس را روی کف حمام بریزید. با جاری شدن آب داغ و ایجاد بخار، رایحه ‌های خوشبو و مواد معدنی آزاد شده و فضای حمام را به یک اسپای کوچک تبدیل می ‌کنند. این تجربه حس سبکی و آرامش جسم و ذهن را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

نکات مهم درباره خرید نمک بدن و استفاده از آن

  • انتخاب نمک مناسب برای پوست حساس که نمک‌های فاقد اسانس یا مخصوص پوست حساس بهترین انتخاب هستند.
  • تعداد دفعات مصرف برای اسکراب، که ۱ تا ۲ بار در هفته کافی است ولی بخور یا حمام پا و دست بسته به نیاز پوست، می‌تواند بیشتر باشد.
  • نمک را با روغن‌هایی مانند نارگیل یا جوجوبا ترکیب کنید و قبل از دوش روی پوست ماساژ دهید.
  • ترکیب کوکتل و نمک حمام تجربه‌ای دلپذیر و مؤثر به شما هدیه می‌دهد.
  • نمک بدن برای دستگاه بخور مناسب نیست، زیرا ممکن است باعث آسیب به دستگاه شود.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

نظرات