خرید صندلی بی اختیاری ادرار مطمئن

خرید صندلی بی اختیاری ادرار مطمئن

کد مطلب : 103301
زمان مطالعه : 4 دقیقه

امروزه بی اختیاری ادرار به یک معضل بزرگ بر سر راه سبک زندگی افراد مبدل شده و افرادی که به این مشکل مبتلا شده اند، در زندگی فردی و اجتماعی خود با اختلال مواجه شده اند. بی اختیاری ادرار می تواند زندگی عادی و معمولی افراد را تحت تاثیر قرار داده و آن ها را با معضل مواجه سازد.

فردی که دچار بی‌اختیاری ادرار گردیده برای رفتن به سفر، میهمانی، دورهمی‌های دوستانه و حتی رفتن به سر کار با استرس و نگرانی مواجه است. چرا که روی دادن این اتفاق در حضور دیگران می تواند موجب شرمندگی و خجالت فرد شود. حتی فرد برای فعالیت های ورزشی و پیگیری تناسب اندام نیز با مشکل مواجه می شود. چرا که ممکن است در حین فعالیت های ورزشی دچار بی اختیاری ادرار شده و از ادامه فعالیت های خود باز بماند.

این بیماری حتی زندگی فردی و زناشویی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. پس باید در اولین فرصت درصدد درمان آن بود. یک روش مدن و نوین برای درمان این بیماری، استفاده از صندلی بی اختیاری ادرار می باشد که در ادامه ضمن بررسی این روش، به معرفی صندلی بی اختیاری ادرار کاملا تضمینی با راندمان کاری منحصر به فرد می پردازیم.

انواع بی اختیاری ادرار

افراد ممکن است در طول زندگی خود به انواع مختلفی از بی‌اختیاری ادرار مبتلا شوند. انواع بی‌اختیاری ادرار عبارتند از:

بی‌اختیاری ادرار استرسی

گاهی از اوقات افراد به دلیل فشار و استرسی که به صورت ناگهانی به مثانه آن ها وارد می‌شود، دچار بی‌اختیاری ادرار می شوند. این فشارها و استرس مثانه ممکن است ناشی از عطسه ناگهانی، سرفه شدید، خندیدن، حمل اجسام سنگین و فعالیت فیزیکی و ورزشی باشد.

بی اختیار ادرار فوریتی

افرادی که به این نوع بی اختیاری ادرار مبتلا می‌شوند به صورت ناگهانی نیاز به دفع ادرار پیدا می‌کنند. این افراد ممکن است تا قبل از رسیدن به سرویس بهداشتی دچار دفع ادرار گردند.

بی‌اختیاری ادرار مختلط

افرادی که گاهی از اوقات دچار بی‌اختیاری ادرار استرسی و گاهی از اوقات دچار بی‌اختیاری فوریتی شوند و هر دو نوع بی‌اختیاری ادرار را تجربه کنند، به بی‌اختیاری ادرار ترکیبی یا مختلط دچار شده‌اند.

بی‌اختیاری ادرار سرریز

برخی افراد به دلیل ضعف در عضلات مثانه یا به دلیل انسداد در مجاری ادراری پس از دفع ادرار، مقداری از ادرار درون مثانه آنان باقی مانده و و ممکن است پس از استرس و فشار وارده دچار بی‌اختیاری ادرار شوند. این نوع از بی اختیاری ادرار را بی اختیاری ادرار سرریز گویند.

بی‌اختیاری ادرار عملکردی

وجود برخی اختلالات و مشکلات حرکتی، ممکن است افراد را برای دفع ادرار دچار مشکل نموده و نتوانند به موقع ادرار خود را دفع نمایند. این نوع از بی‌اختیاری ادرار را، بی اختیاری ادرار عملکردی می‌گویند.

درمان بی اختیاری ادرار با صندلی مگنت تراپی

صندلی بی اختیاری ادرار یا صندلی مگنت تراپی به روشی ایمن و غیر تهاجمی به درمان این بیماری می پردازد. این دستگاه با استفاده از ارتعاشات الکترومغناطیسی به عضلات ناحیه کف لگن نفوذ کرده و موجب انقباضاتی در بافت ماهیچه ای این ناحیه می شود. با ایجاد جریان گردابی مغناطیسی و تحرکاتی که در ناحیه کف لگن اتفاق می افتد، ماهیچه های این بخش مجددا توان و قدرت خود را به دست می آورند. با بازیابی قدرت ماهیچه های کف لگن، امکان کنترل مثانه به فرد بازگشته و می تواند کنترل ادرار خود را به تدریج و با تمرین بیشتر به طور کامل بازیابد. نکته مهم و حائز اهمیت این روش این است که فرد بیمار بدون درد و خون ریزی و بدون نیاز به بیهوشی تنها با نشستن حدود نیم ساعت روی صندلی در هر جلسه می تواند درمان شود.

صندلی مگنت تراپی شرکت ناریاتک، با کیفیت تضمینی و راندمان بالا

شرکت دانش بنیان ناریاتک با تکیه بر توان علمی متخصصان زبده خود و با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا، صندلی بی‌اختیاری ادرار با کیفیت منحصر به فرد و راندمان کاری بالا را طراحی و ارائه نموده است. صندلی بی‌اختیاری ادرار تولیدی شرکت دانش بنیان ناریاتک دارای نشان ملی استاندارد بوده و در کلاس استانداردهای جهانی تولید شده است. بیمارانی که با استفاده از صندلی بی‌اختیاری ادرار شرکت دانش بنیان ناریاتک اقدام به درمان نموده‌اند، از نتایج حاصله ابراز رضایت نموده اند. صندلی مگنت تراپی تسلاتک دارای راندمان کاری فوق العاده‌ای بوده و پس از چند جلسه ابتدایی درمان، علائم بهبودی در فرد بیمار آشکار می‌گردد. شرکت دانش بنیان ناریاتک تصمیم دارد در زمینه ارائه تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی و صنعتی تحول جدی در کشور ایجاد نماید.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .