خرید لوستر
لوسترها از عناصر مهم در دکوراسیون و نورپردازی خانه می باشند بنابراین در انتخاب لوستر به نکات مهمی از جمله فضا و سبک دکوراسیون منزل توجه کنید.

چگونه لوستر مناسب برای خانه خود انتخاب کنیم؟

نور یکی از مهم ترین فاکتورها در دیزاین و زیبا تر به نظر رسیدن محیط می باشد. اغلب برای نورپردازی خانه از لوسترهای کلاسیک و لامپ های ال ای دی و یا دیوار کوب ها و... استفاده می شود. لوستر یکی از عناصر نورپردازی است که انتخاب و استفاده مناسب از آن باعث روشن تر شدن و زیباتر شدن خانه شما می شود.

با استفاده از لوستر علاوه بر نورپردازی می توان یک فضای زیبا، بی نظیر و درخشان را در قسمت های خانه ایجاد نمود بنابراین انتخاب لوستر مناسب از اهمیت فراوانی برخوردار است. در این بخش از دنیای مد نمناک نکاتی را آورده ایم تا بتوانید بهترین لوستر را برای قسمت های مختلف خانه خود انتخاب نمایید.

خرید لوستر

اصول و راهنمای خرید لوستر

هنگام خرید لوستر به نکات زیر توجه نمایید:

مشخص نمودن هدف از خرید لوستر

قبل از خرید لوستر سوالاتی از خود بپرسید:به چه دلیلی می خواهید لوستر بخرید و هدفتان از خرید لوستر چیست؟ برای چه فضایی و چه هدفی به دنبال خرید لوستر هستید؟ آیا برای تامین نور و روشنایی منزل تان اقدام به خرید لوستر می کنید؟ آیا قصد شما از خرید لوستر زیبایی و تزیین فضای خانه تان است؟ پس اول ببینید که قصد تان از تهیه لوستر چیست و بعد برای خرید آن اقدام کنید.

نکات خرید لوستر

توجه به نورپردازی

در زمان خرید لوستر به نورپردازی باید توجه ویژه داشته باشیم و لوستری با تعداد لامپ های مناسب انتخاب نماییم. انتخاب تعداد و نوع لامپ های نامناسب باعث می شود دکوراسیون منزل به خوبی جلوه نکند و رنگ های به کار رفته در محیط، آن طور که باید و شاید به نظر نرسند.

بعضی از لوسترها مجهز به کنترل هایی هستند که شدت نور را کم و زیاد می کند یا کلیدهای دیمر می تواند تا حدی کنترل شدت نور را بر عهده بگیرد.

لامپ های لوستر

انتخاب رنگ لامپ نیز هم در نورپردازی فضا و هم در زیباسازی محیط خیلی مهم است پس بهتر است از لامپ های آفتابی و مهتابی در کنار هم برای نورپردازی استفاده کنید تا نور یک رنگ لوستر چشم تان را ناراحت نکند و هم رنگ دکوراسیون منزل تان تحت تاثیر قرار نگیرد.

لامپ های لوستر نباید مدل خیلی عجیب و غریبی داشته باشندتا در صورت آسیب یکی از آنها بتوان نمونه آن را تهیه نمود. فُرم لامپ های هر لوستر هم در نورپردازی تاثیر زیادی دارد. بعضی لوسترها دارای لامپ هایی هستند که رو به بالا و به طرف سقف قرار می گیرند و سقف را بیشتر روشن می کنند.

برخی از لوسترها هم دارای لامپ هایی به طرف پایین هستند و قسمت پایین خانه را روشن می کنند. لوسترهای سقفی مخصوص خانه هایی با سقف کوتاه نور را بیشتر به سمت دیوارها معطوف می کنند.

لامپ های لوستر

توجه به ارتفاع و بلندای سقف

در زمان خرید لوستر شما باید به ارتفاع و بلندای سقفتان توجه کنید. اگر سقفتان کوتاه است نباید از لوستر های آویز استفاده کنید زیرا سقف شما را کوتاه تر از اندازه واقعی نشان می دهد و بهتر است از لوستر های سقفی استفاده کنید، ولی اگر سقف شما بلند است بهتر آن است که از لوستر هایی استفاده کنید که ارتفاع بیشتری دارند تا لوستر شما جلب توجه نموده و در فضای شما گم نشود.

اندازه لوستر

باید اندازه لوستر را متناسب با فضای مورد نظر خود انتخاب کنید. اگر فضای خانه شما کوچک است، لوستر ساده و مینیمال تر انتخاب نمایید و در فضاهای بزرگ دست تان برای تعیین اندازه لوستر باز است. اگر برای فضای کوچک خانه خود لوستری بزرگ با لامپ های زیاد انتخاب کنید به دلیل نور و روشنایی زیاد، مجبور می شوید بعضی از لامپ ها را باز یا خاموش کنید.

راه ساده برای تعیین اندازه لوستر این است که طول و عرض اتاق را بر حسب فوت (برای تبدیل متر به فوت، متر را در 3.3 ضرب کنید) با هم جمع کنید. این عدد قطر لوستر شما بر حسب اینچ خواهد بود. برای مثال لوستر مناسب برای یک اتاق 4 در3 به این صورت محاسبه می شود. (هر اینچ برابر 2.54 سانتی متر است). اینچ 23.1=3.3×(3+4) که معادل تقریبی 60 سانتی متر است.

برای ارتفاع لوستر هم ارتفاع اتاق را به 4 و 5 تقسیم کنید. مثلا اگر ارتفاع اتاق شما 3 متر است یکبار آن را به چهار تقسیم کنید و یک بار به پنج. عدد اول 75 سانتی متر است و عدد دوم 60 سانتی متر. یعنی ارتفاع ایده آل لوستر برای اتاق شما بین 60 تا 75 سانتی متر است.

لوستر ساده و مینیمال

سبک لوستر

باید منبع روشنایی و نورپردازی در اتاق غذاخوری کاملا شایسته و درخور دکوراسیون شما باشد بخصوص اگر محل مشخصی در طراحی داخلی برای اتاق غذاخوری در نظر گرفته نشده باشد و به صورت مشترک با سایر اتاق ها مانند نشیمن و پذیرایی در یک فضای سرتاسری قرار گرفته باشند پس لوستری که انتخاب می کنید باید متناسب با سبک دکوراسیون شما باشد.

اگر خانه تان مدرن است، لوسترهای کوچک که غالبا روشنایی کمتری دارند و در ترکیب شان فلز یا چوب به کار رفته مناسب خانه شماست.

اگر دکوراسیون و سبک چیدمان خانه شما سنتی است، لوسترهای بزرگ، کلاسیک و پرنور که معمولا بلوری و کریستال هستند، هماهنگی بیشتری با دکوراسیون شما دارد. برای زیباتر شدن فضای خانه خود هماهنگی آباژورها با نوع لوستر بسیار موثر است.

توجه به رنگ ها در لوستر

لوستری که شما انتخاب می کنید، باید به روز و زیبا باشد و با چند مدل دکوراسیون همخوانی داشته باشد تا در صورت تعویض وسایل خانه مجبور به تعویض لوستر نشوید. رنگی را برای لوسترتان انتخاب کنید که به سادگی با عموم طیف های رنگی هماهنگ و چشم نواز می شود.

اصول خرید لوستر

تعداد لوستر

انتخاب تعداد لوسترها به اندازه فضا بستگی دارد و سلیقه ای است. اتاق های خیلی بزرگ معمولا چند لوستر نیاز دارند اما برخی ترجیح می دهند از دو لوستر بزرگ و تجملی در مرکز سقف به جای چند لوستر کوچک تر استفاده کنند.

نصب و نظافت لوستر

در زمان خرید لوستر نکات دیگری مانند نصب آسان، نظافت لوستر را هم در نظر بگیرید. لوستری انتخاب کنید که ساختار ساده آن به شما اجازه تمیز کردن به صورت بی دردسر و بی خطر را بدهد و لوستری نخرید که ساختار لامپ ها و … در لوستر، عجیب و غریب باشد و امکان تمیز کردن بخش های مختلف آن فراهم نباشد زیرا پس از جذب گرد و غبار روی میزان پخش روشنایی اثرات منفی می گذارد. لوستری بخرید که نصب راحت داشته باشد و در نصب لوستر به استحکام کابلی که به سقف می آویزید توجه داشته باشید.

قیمت لوستر

یکی از نکات مهمی که در خرید لوستر باید در نظر بگیرید، قیمت آن است. تعیین بازه ای مناسب از قیمت و در نظر گرفتن بودجه خود به شما کمک می کند تا انتخاب های خود را محدود کنید. البته گستره قیمت لوسترهای موجود در بازار بسیار متنوع است و شما می توانید با توجه به بودجه تان انتخاب متعددی داشته باشید.

یک راهنما برای خرید همه نوع لوستر + نکات کلیدی

4.48
این مطلب مفید بود ؟71
منبع : بخش دنیای مد نمناک/ن/ز.ت
وبگردی