ترس از اخراج شدن
ترس اخراج شدن از کار با بسیاری از افراد همراه است که همین مشکل ممکن است مانع از خلاقیت آن ها را در محیط کاری شود پس بهترین کار روش صحیح مقابله با این نوع ترس است.

 ترس از اخراج شدن و از دست دادن شغل دارید؟

فکر از دست دادن شغل برای همه وحشتناک است زیرا فکر می کند بعد از دست دادن و اخراج شدن چگونه باید منبع درآمد داشته باشید و خرج خود و خانواده را بدهید. متاسفانه ترس از اخراج شدن یکی از ترس های رایج در بین افراد است. همین ترس باعث می شود که سطح خلاقیت و بهره وری شما در محل کار کاسته شود. پس اگر می خواهید پتانسیل خود را به کار بیندازید، بهتر است به ترس از اخراج شدن خود غلبه کنید اما چگونه باید این کار را انجام داد. در این قسمت از سبک زندگی نمناک راهکارهایی را ارائه خواهیم داد.

ترس

راه های غلبه بر ترس از اخراج شدن 

بخش اول:مدیریت ترس ها

1. شرایط را ارزیابی کنید.

با خودتان فکر کنید که آیا دلیلی برای ترس از اخراج شدن وجود دارد. به دنبال شواهدی بگردید که ممکن است شغل خود را از دست بدهید و سپس ببینید که چگونه می توانید این عوامل را برطرف کنید و اگر هم دلیلی برای ترس وجود ندارد، پس قطعاً احساس آرامش بیشتری خواهید داشت.

2. ترس ها را سر جای خود باقی بگذارید.

اگر نمی توانید دلیل قانع کننده ای برای خطر از دست دادن شغلتان پیدا کنید، سعی کنید بفهمید که منبع این ترس از کجاست. شاید منبع ترس های شما نتیجه تجربه شخصی تان در گذشته باشد. باید علت ترس خود را پیدا کنید. به طور مثال؛ ممکن است اخراج شدن یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستانتان باعث ایجاد این ترس در شما شده باشد. 

فکر کردن

3. با دوستانتان صحبت کنید.

گاهی اوقات ترس اخراج شدن کاملا منطقی است زیرا احساس می کنیم که امنیت شغلی ما به اندازه دیگران نیست پس می توانید از افرادی که امنیت شغلی بالایی دارند، مشورت بگیرید و روند موفقیت آن ها را بپرسید. همچنین با همکارانتان در این زمینه گفتگو کنید و از تجربیات آن ها بیشتر استفاده نمایید. البته هرگز نباید از ترسی که دارید، پیش همکاران خود زیاد صحبت کنیدزیرا ممکن است این صحبتها به گوش رئیستان برسد.

4. با سوپروایزر یا سرپرست خود صحبت کنید.

در کمال ادب از رئیس خود درخواست کنید یک ملاقات خصوصی با شما داشته باشد. نگرانی های خود را با او در میان بگذارید و اجازه دهید که بتواند نگرانی های شما را بفهمد. شما هم می توانید موقعیت خود را در نظر او متوجه شوید. اشکالات خود را شناسایی کنید و نظرات او را بفهمید و همچنین می توانید از رئیس خود بخواهید که پروژه های کاری بیشتری را در اختیار شما قرار دهد.

سرپرست

بخش دوم:آماده شدن برای بدترین ها

1. رزومه خود را به روز رسانی کنید.

هر مهارت و تجربه جدیدی را که دارید، در شکل کنونی خود به کار بیندازید و آن را وارد رزومه تان کنید. زمانی که رزومه بلند بالا و باکیفیت داشته باشید، ناخودآگاه احتمال پیدا کردن شغل برای شما افزایش پیدا می کند و در نتیجه سطح ترس های شما کاهش می یابد.

2. به دورانی فکر کنید که شغل دولتی ندارید.

گاهی اوقات اخراج شدن می تواند به شما کمک کند و یک راه شغلی بهتر برای شما باز کند. پس به این چیزها فکر کنید که اگر شغل خود را از دست بدهید، می توانید چه کارهای بهتر و بیشتری انجام دهید. بسیاری از افراد بعد از اخراج شدن، توانستند موفقیت های شغلی بسیار زیادی به دست بیاورند.

پول در آوردن

3. خودتان را در دسترس نگه دارید.

همیشه خودتان را در موقعیتی قرار دهید که رئیس بتواند با شما ارتباط خوبی داشته باشد. همیشه در دسترس باشید و اجازه دهید آن ها از فعالیت ها و تلاش های شما آگاهی داشته باشند. 

بخش سوم:به اخراج شدن به عنوان یک فرصت نگاه کنید

1. زمان بگذارید و خودتان را بشناسید.

ذهنتان را از استرس از دست دادن شغل پاکسازی کنید. اگر هم اکنون اخراج شده اید و زمان کافی دارید که روی چیزهایی که شما را شاد می کند تمرکز کنید، چیز های جدیدی در مورد خودتان یاد بگیرید. اهداف شغلی خود را دوباره بازبینی کنید و همچنین می توانید موقعیت ها و فرصت های مختلف را بررسی کنید. روی سلامتی خود تمرکز کنید. یک روتین ورزشی داشته باشید. رژیم غذایی سالم در پیش بگیرید و به اندازه کافی بخوابید. تجربه های جدید انجام دهید و مهارت های جدید یاد بگیرید و هرگز وقت خود را صرف فکرهای بیهوده نکنید.

سبک زندگی

2. با کسی که دوستش دارید زمان بگذرانید.

سعی کنید کیفیت ارتباط خود را با اعضای خانواده افزایش دهید. گاهی اوقات بهتر است مسائل کاری را فراموش کنید تا ذهنتان آرام شود و با فرزندان و همسرتان و اعضای خانواده زمان بیشتری سپری کنید.

3. داستان زندگی افراد موفق را بعد از اخراج شدن مطالعه کنید.

بسیاری از افراد موفق، زمانی به موفقیت رسیدند که از شغل قبلی خود اخراج شدند. اخراج شدن گاهی اوقات به نفع شماست و نباید بیش از حد از آن وحشت داشته باشید. بهتر است که به دیدگاه خود فکر کنید. مثلاً مایکل بلومبرگ سرمایه گذاری بود که اخراج شد و اکنون یکی از موفق ترین کمپانی های روی کره زمین متعلق به اوست.

جی کی رولینگ هم به عنوان منشی در یک شرکت کار می کرد که اخراج شد و مدت کوتاهی بی خانمان بود و اکنون نویسنده کتاب های هری پاتر است و صاحب میلیون ها دلار سرمایه.

انگیزه

4. اعتماد به نفس خود را برگردانید.

زمانی که بیکار باشید ، وقت آن را دارید که روی اعتماد به نفس خود کار کنید و به خودتان یادآوری کنید که واقعا چه کسی هستید. پس سعی کنید وضعیت کنونی خود را دوباره مورد بررسی قرار دهید و به هوشی که دارید تکیه کنید و از استعداد های خود استفاده نمایید. 

صحبتی با شما که دچار ترس از اخراج شدن هستید

4.26
این مطلب مفید بود ؟51
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/م.ح
وبگردی