هادی عامل هاشمی

بیوگرافی هادی عامل هاشمی و عکس برادرانش+ همسر و فیلم ها

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
کد مطلب : 110304
زمان مطالعه : 8 دقیقه

بیوگرافی هادی عامل هاشمی همراه با جزئیات زندگی شخصی، فعالیت‌های سینمایی، تئاتری و حقایق کمتر شنیده‌شده از زندگی او مشاهده میکنید.

بیوگرافی هادی عامل هاشمی

نام:هادی

نام خانوادگی:عامل هاشمی

تاریخ تولد: 10 فروردین 1353

محل تولد:سبزوار

پیشه:کارگردان تئاتر، بازیگر

وضعیت تأهل:متأهل

برادر:هدایت هاشمی، علی عامل هاشمی

هادی عامل هاشمی
بیوگرافی هادی عامل هاشمی

زندگی شخصی هادی عامل هاشمی

سید هادی عامل هاشمی در دهمین روز از فروردین‌ماه ۱۳۵۳، در شهر سبزوار چشم به جهان گشود. او در خانواده‌ای پرورش یافت که عشق به هنر در رگ‌هایشان جاری بود؛ همین زمینه، بستری شد تا او نیز از نوجوانی به هنر علاقه‌مند شود. آغاز رسمی مسیر هنری هادی عامل هاشمی در سال ۱۳۶۷ رقم خورد؛ زمانی که او به گروه تئاتر هاتف در شهر زادگاهش پیوست.

این چهره برای حضوری پررنگ‌تر در عرصه‌ی هنرهای نمایشی راهی شهر مشهد شد و در ادامه نیز به تهران نقل مکان کرد و در پروژه‌های تئاتری و تلویزیونی مختلفی حضور یافت. اگرچه در میان اهالی هنر هادی عامل هاشمی بیشتر به عنوان کارگردان تئاتر شناخته می‌شود، اما کارنامه‌ی کاری او، تنها به تئاتر خلاصه نشده و سریال‌های متعددی نیز در آن به چشم می‌خورد.

هادی عامل هاشمی و همسرش

هادی عامل هاشمی سال‌هاست که در جرگه‌ی متأهلین قرار گرفته و ازدواج کرده؛ اما همواره حریم شخصی‌اش را از معرض عموم حفظ کرده است. بر این اساس اطلاعات چندانی از همسر هادی عامل هاشمی در رسانه‌ها منتشر نشده و حتی تصویری از این زوج نیز در سایت‌های مختلف موجود نیست.

هادی عامل هاشمی و برادرانش

این چهره در خانواده‌ای هنرمند متولد شده و برادرانش نیز در دنیای هنر فعالیت دارند. هدایت هاشمی متولد اسفندماه 1353 و علی عامل هاشمی متولد سال 1365 است. برادران هادی عامل هاشمی نیز بازیگر بوده و در عرصه‌ی تئاتر، تلویزیون و سینما فعالیت دارند. آن‌ها همچنین یک خواهر دیگر به نام شیما عامل هاشمی دارند که عکسی از دختر او در اینستاگرام هادی عامل هاشمی منتشر شده است.

هادی عامل هاشمی و برادرانش
هادی عامل هاشمی در کنار پدر و برادرانش

تحصیلات هادی عامل هاشمی

هادی عامل هاشمی در خانواده‌ای مذهبی رشد پیدا کرد و همین عامل سبب شد تا مسیر نخستین گام‌های علمی‌اش را در رشته‌ی الهیات با گرایش فلسفه و کلام اسلامی بردارد و در این رشته موفق به اخذ مدرک کارشناسی شود. عشق به هنر نمایش اما مسیر دیگری برای این چهره رقم زد تا ادامه‌ی تحصیلش در مقطع کارشناسی ارشد را در رشته‌ی کارگردانی نمایش به پایان برساند. هادی عامل هاشمی با تکمیل تحصیلات آکادمیک در این عرصه، به شکل حرفه‌ای پا به دنیای هنر گذاشت و با کارگردانی و به روی صحنه‌ بردن چندین نمایش، استعداد و توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد.

تشابه اسمی با هادی عامل کارشناس کشتی

یکی از اتفاقات جالب توجهی که هادی عامل هاشمی در این سال‌ها با آن مواجه بوده تشابه اسمی‌اش با هادی عامل، گزارشگر و کارشناس مطرح کشتی است. این هنرمند در یکی از پست‌های اینستاگرامش از اشتباه گرفتن او با هادی عامل در یک برنامه‌ی رادیویی و یک برنامه‌ی تلویزیونی اطلاع داده بود که با بازخود مخاطبانش همراه شده بود.

هادی عامل هاشمی و هادی عامل
هادی عامل هاشمی و هادی عامل کارشناس کشتی

آغاز فعالیت هنری هادی عامل هاشمی در تئاتر

هادی عامل هاشمی سن و سالی در حدود 14 ‌سالگی داشت که در سبزوار گام‌های نخست فعالیت تئاتری‌اش را برداشت. او پیش از آن که وارد دانشگاه شود، حضوری پررنگ در عرصه‌ی تئاتر داشت و به عنوان دستیار کارگردان، اولین تجربیات هنری خود را رقم زده بود. اوج درخشش او در مسیر کارگردانی در سال ۱۳۸۵ و با اجرای نمایش بیوه‌های غمگین سالار جنگ محقق شد.

این اثر با استقبال بسیار مخاطبان روبرو شد و به عنوان پرفروش‌ترین نمایش سال تئاتر شهر شناخته شد. هادی عامل هاشمی علاوه بر کارگردانی، آهنگسازی این نمایش پرطرفدار را نیز برعهده داشت. این موفقیت آغازی بر مسیر کارگردانی این هنرمند بود و پس از آن آثار ماندگار دیگری چون آخ اگه بارون بزنه، بدل، افسانه ببر، حساب پرداخت نمی‌شه، پابرهنه در پارک، خانواده آقای هاشمی و ... نیز از این چهره به روی صحنه رفت.

هادی عامل هاشمی در تئاتر
هادی عامل هاشمی در تئاتر خانواده آقای هاشمی

سایر فعالیتهای هنری هادی عامل هاشمی

هادی عامل هاشمی پس از اینکه به شهر تهران نقل مکان کرد، با کارگردان‌های مختلفی از جمله حمید پورآذری، نادر برهانی مرند، کوروش نریمانی، آزاده انصاری، فرهاد اصلانی و ... در جایگاه دستیار کارگردان به همکاری پرداخت. او همچنین در آثار سینمایی و تلویزیونی متعددی به عنوان بازیگر، دستیار تصویربردار، مدیر تولید و برنامه‌ریز حضور داشته است.

از پروژه‌هایی که هادی عامل هاشمی در آن‌ها همکاری داشته می‌توان به نمایش تلویزیونی بازرس به کارگردانی محمد رحمانیان، فیلم در میان ابرها به کارگردانی روح‌الله حجازی، فیلم لطفا مزاحم نشوید ساخته‌ی محسن عبدالوهاب، فیلم آزمایشگاه اثر حمید امجد، سریال نفس به کارگردانی جلیل سامان، سریال کامیون به کارگردانی مسعود اطیابی و ... اشاره داشت.

هادی عامل هاشمی در پایتخت بازی کرده است؟

برخلاف اعلام برخی از سایت‌ها هادی عامل هاشمی در سریال پایتخت نقشی را ایفا نکرده است. هدایت هاشمی برادر هادی عامل هاشمی در سه فصل از این سریال پرطرفدار در نقش اوس موسی بازی کرده، اما خود این چهره در هیچکدام از فصل‌های سریال پایتخت حضور نداشته است.

هادی عامل هاشمی در پایتخت
هدایت هاشمی در پایتخت

هادی عامل هاشمی در نوروز رنگی

سریال کمدی نوروز رنگی به کارگردانی علیرضا مسعودی در نوروز ۱۴۰۰ از شبکه‌ی پنج سیما مهمان خانه‌های مردم بود. این مجموعه روایتی طنازانه از زندگی یک خانواده‌ی متوسط مشهدی را در نوروز سال ۱۳۶۷ ارائه می‌دهد. در مرکز این داستان، پدر خانواده که پنج پسر و دو دختر دارد، به دنبال وصول طلب خود از فردی است که به جای پول، یک دستگاه تلویزیون رنگی به او می‌سپارد تا در صورت عدم توانایی در بازپس‌دهی پول، آن را بفروشد.

این سریال نقطه‌ عطفی در شناساندن هادی عامل هاشمی به عموم مخاطبان تلویزیون بود. او در این اثر نقش آقا صادق را بازی کرد و در کنار بازیگرانی چون رابعه اسکویی، جواد خواجوی، یوسف تیموری، شهرام قائدی، سیاوش مفیدی و ... به ایفای نقش پرداخت.

هادی عامل هاشمی در نوروز رنگی
یوسف تیموری و هادی عامل هاشمی در نوروز رنگی/ عکس از آرمین حیدرزاده

هادی عامل هاشمی در سریال بدل

سریال بدل به کارگردانی علیرضا مسعودی در ژانر کمدی در سال 1402 از شبکه‌ی سه سیما روی آنتن رفته است. این سریال داستان زندگی خانواده‌ای که از قدیم نسل ‌به ‌نسل به شغل عطاری مشغول هستند را نشان می‌دهد. این خانواده اما با تغییر و تحول در شیوه‌ی زندگی مردم در دنیای امروز با چالش‌هایی روبه‌رو شده‌اند. هادی عامل هاشمی بازیگر نقش آقا مظفر در سریال بدل همراه با چهره‌هایی چون شهرام قائدی، پریسا مقتدی، اشکان اشتیاق، ماهان عبدی، گیتی معینی و ... هم‌بازی بوده است.

هادی عامل هاشمی در سریال بدل
هادی عامل هاشمی در نمایی از سریال بدل

هادی عامل هاشمی در سریال دستچین

سریال کمدی دستچین به کارگردانی سید مصطفی آزاد، از هجدهم شهریور ۱۴۰۴ هر شب از شبکه‌ی دوم سیما روی آنتن می‌رود. این مجموعه ماجرای جوانی سبزواری را روایت می‌کند که در آستانه‌ی ازدواج، ناگهان با چالش‌ها و ماجراهای پیش‌بینی‌نشده‌ای مواجه می‌شود که مراسم عروسی او را با اتفاقات غیرمنتظره و دردسرهای طنازانه‌ای گره می‌زند.

هادی عامل هاشمی در این سریال همراه با بازیگرانی مثل لاله صبوری، کوروش فقیرشاهی، مهتاب کیان، جلال شهبازنژاد و ... به ایفای نقش پرداخته است. حضور هادی عامل هاشمی در دستچین، تجربه‌ای دیگر در عرصه‌ی بازیگری این هنرمند به شمار می‌رود که پیش از این نیز با حضورش در آثار نمایشی و تلویزیونی، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشته بوده است.

هادی عامل هاشمی در دستچین
هادی عامل هاشمی در سریال دستچین

دیدگاه هنری و جوایز هادی عامل هاشمی

هادی عامل هاشمی در مصاحبه های خود همواره بر اهمیت تئاتر آیینی و سنتی ایران تأکید کرده است. او معتقد است که جشنواره‌ی آیینی سنتی، یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های تئاتری ایران است و باید بیشتر به آن بها داده شود. به باور این هنرمند، نمایش‌های ایرانی نیازمند پژوهش و بازیابی هستند و هنرمندان این عرصه نیز به حمایت‌های بیشتری نیاز دارند.

جالب است بدانید که هادی عامل هاشمی در سال 1380 برای آهنگسازی نمایش یک نوکر و دو ارباب و در سال 1386 برای کارگردانی نمایش آخ اگه بارون بزنه از جشنواره آیینی سنتی تهران جایزه دریافت کرده است. این چهره همچنین برای کارگردانی نمایش بیوه‌های غمگین سالار جنگ در سال 1386 از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر لوح تقدیر دریافت کرده است.

 

فیلم شناسی هادی عامل هاشمی

هادی عامل هاشمی، چهره‌ای نام‌آشنا در عرصه‌ی تئاتر، سوابق درخشانی را در مقام یکی از عوامل خلاق پشت صحنه در کارنامه‌ی خود ثبت کرده و حضوری پرتکرار در پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی داشته است. با این حال ایفای نقش در مقابل دوربین، تجربه‌ای محدود اما قابل تأمل برای او بوده که در ادامه به معرفی این آثار خواهیم پرداخت.

سریال

  • کامیون (1399) به کارگردانی سید مسعود اطیابی
  • نوروز رنگی (1400) به کارگردانی علیرضا مسعودی
  • بدل (1402) به کارگردانی علیرضا مسعودی
  • دستچین (1404) به کارگردانی مصطفی آزاد
نظرات