لغو پروازها

پروازها دوباره لغو شدند؛ تاریخ جدید اعلام شد

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
کد مطلب : 107589
زمان مطالعه : 1 دقیقه

براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی به ‌منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها،تمامی پروازهای داخلی و خارجی کشور تا تاریخ اعلام شده لغو شد.

پروازها تا بعدازظهر فردا لغو می‌مانند

طبق گزارشات تازه دریافت شده از وزارت راه و شهرسازی، تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه (سوم تیرماه) تایید شد.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در پی تحولات اخیر و به ‌منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها و با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی، فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه(سوم تیر ماه ١٤٠٤) بسته اعلام می‌شود.

از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

گفته می‌شود به‌ محض پایان وضعیت اضطراری و بازگشایی مجدد فضای هوایی کشور، اطلاع‌رسانی لازم از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir ) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

نظرات