کالابرگ الکترونیکی

خبرهای جدید از پرداخت کالابرگ الکترونیکی در سال 1404

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
کد مطلب : 105455
زمان مطالعه : 2 دقیقه

سخنگوی طرح ملی کالابرگ اعلام کرد که از ابتدای اجرای این طرح، ۸۴ درصد افراد واجد شرایط، یعنی ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، از اعتبار کالابرگ خود استفاده کرده‌اند.

کالابرگ الکترونیکی در سال 1404

مرجان دبیری، سخنگوی طرح ملی کالابرگ، با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از نحوه اجرای طرح در استان کرمان، اعلام کرد که 230 هزار فروشگاه (خرد، عمده و زنجیره‌ای) در سراسر کشور در این طرح مشارکت دارند.

او با ابراز رضایت از روند اجرای طرح، گفت که 84 درصد از مشمولان (معادل 54.2 میلیون نفر) تاکنون از اعتبار کالابرگ خود استفاده کرده‌اند که نشان‌دهنده استقبال و رضایت بالای شهروندان است.

دبیری افزود، 16 درصد از مشمولان هنوز از اعتبار خود استفاده نکرده‌اند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای یادآوری و اطلاع‌رسانی در مورد اعتبار باقیمانده، به این افراد از طریق سرشماره رسمی V.REFAH پیامک ارسال می‌کند. وی تاکید کرد که اعتبار کالابرگ تا پایان خرداد 1404 قابل استفاده است و جای نگرانی برای سوخت شدن آن وجود ندارد.

در بازدیدهای میدانی از فروشگاه‌های کرمان، هم فروشندگان و هم خریداران از روند اجرای طرح ابراز رضایت کرده‌اند و مشکل خاصی گزارش نشده است. این موفقیت، حاصل همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اصناف مختلف بوده است.

سخنگوی طرح کالابرگ تاکید کرد که شهروندان می‌توانند به تدریج و بر اساس نیاز خود از اعتبار استفاده کنند و برخلاف شایعات، الزامی به خرید یکجا وجود ندارد. اعتبار تا پایان خرداد در حساب آن‌ها باقی می‌ماند.

دبیری در مورد احتمال تداوم طرح در ماه‌های آینده، توضیح داد که این موضوع منوط به تأمین بودجه است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری این مسئله است. در صورت تأمین منابع مالی، اعتبار جدید به حساب مشمولان واریز و جزئیات آن از طریق رسانه‌های رسمی اعلام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، طرح ملی کالابرگ با استقبال گسترده‌ای مواجه شده و مشمولانی که هنوز از اعتبار خود استفاده نکرده‌اند تا پایان خرداد 1404 فرصت دارند از آن بهره‌مند شوند.

نظرات