خوردن قرص با غذا
مصرف دارو اصول و قواعدی دارد که باید به آن توجه کرد زیرا استفاده برخی قرص ها با غذا الزامی است پس با شناخت این قرص ها از مصرف آن ها با معده خالی برهیزید.

قرص و داروهایی که با غذا هم میتوان مصرف کرد

نحوه مصرف دارو می تواند به اندازه خود دارو مهم باشد. برای مثال، آیا می ‌دانستید که مصرف داروی سرماخوردگی همراه با یک نوشیدنی خاص می ‌تواند باعث عملکرد سریع تر آن شود یا اینکه برخی از دارو های بدون نسخه هرگز نباید با هم مصرف شوند؟ در واقع دستورالعمل‌ های مصرف دارو ها بسته به داروی مورد نظر متفاوت است. در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک هم قصد داریم به شما بگوییم که کدام دارو ها را بهتر است با غذا بخورید.

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی

داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی؛ مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم جز دارو های خوراکی هستند که عوارض جانبی مخصوص به خودشان را دارند؛ اما اگر آن ها را با غذا استفاده کنید، میزان این عوارض جانبی کم تر می شود.

آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها می توانند با عفونت ها مبارزه کنند؛ از طرفی هم ممکن است باعث واکنش هایی مانند حالت تهوع، آلرژی، اسهال و عفونت مخمری شوند و سیستم گوارش را به هم بریزند؛ به خاطر همین باید آن ها را همراه با غذا استفاده کنید.

دارو با مواد غذایی

مسکن های قوی

این دارو ها برای درمان دردهای شدید استفاده می شوند و ممکن است عوارض جانبی مثل حالت تهوع را به همراه داشته باشند؛ اما اگر آن ها را با غذا استفاده کنید، میزان عوارض جانبی شان کم تر خواهد شد.

دارو های ضدبارداری

داروهای ضد بارداری عامل ایجاد حالت تهوع هستند؛ اما اگر آن ها را همراه با غذا استفاده کنید، حالت تهوع ایجاد نخواهد شد و باعث می شود که عوارض جانبی هم کم تر شود.

قرص و داروهایی که بهتره با غذا بخوریم

52
ارزان‌ترین قیمت تور تایلند امروز چقدر است؟! یه سفر متفاوت!! تور شفق قطبی رو از دست نده!!!
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : bestlifeonline / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ش
وبگردی