انفجار گوشی همراه

آیا نوبت انفجار گوشی‌ها در ایران رسیده؟؛ ماجرای پیجرهای لبنان تکرار می‌شود؟

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
کد مطلب : 107462
زمان مطالعه : 1 دقیقه

احتمال انفجار تلفن‌های همراه مشابه پیجرهای لبنان مطرح شده است؛ کارشناسان ابعاد فنی، امنیتی و روانی این تهدید را بررسی کرده‌اند.

eita کلیک کنید و اخبار جنگ را از ایتا نمناک دنبال کنید

آیا گوشی شما هم ممکن است منفجر شود؟

در روزهای اخیر، موضوع انفجار تلفن‌های همراه مشابه پیجرهای حزب‌الله به‌عنوان یک تهدید بالقوه مطرح شده است؛ اما این تهدید تا چه حد جدی است و چه واکنشی باید نشان داد؟

مرکز رشد دانشگاه امام صادق در اینفوگرافیکی به ابعاد مختلف این مسئله پرداخته:

آیا تلفن همراه می‌تواند منفجر شود؟

بله؛ هر دستگاهی با باتری لیتیومی در شرایط خاص از جمله افزایش دمای باتری ممکن است منفجر شود. این موضوع فنی جدیدی نیست.

گوشی
امکان انفجار گوشی مانند پیجرها وجود دارد؟

انفجار گوشی؛ تهدید واقعی یا جنگ روانی؟

تلفن‌های همراه و ابزارهای دیجیتال برای استفاده نظامی طراحی نشده‌اند، بنابراین استفاده از آن‌ها به‌عنوان سلاح، طبیعی و آسان نیست.
در حالی‌که پیجرها ابزار ارتباطی نیروهای نظامی بودند و انفجارشان هدف‌دار بود، گوشی‌های هوشمند چنین کارکردی ندارند و انفجار آن‌ها یک عملیات کور با بازتاب جهانی منفی خواهد بود.

همچنین، برندهای بزرگ در صورت همکاری در چنین اقداماتی، اعتبار تجاری و بازار خود را از دست خواهند داد. علاوه بر این، منفجر کردن گوشی‌ها باعث از بین رفتن دسترسی به داده‌های کاربران شده و دشمنان را از اشراف اطلاعاتی محروم می‌کند.

در مجموع، به نظر می‌رسد این موضوع بیشتر جنبه عملیات روانی برای ایجاد نگرانی و بی‌ثباتی دارد، هرچند از نظر فنی، چنین اقدامی علیه افراد خاص کاملاً ناممکن نیست.

نظرات