چشم

شیوع کرونای چشمی در کشور؛ علائم و راه‌های پیشگیری

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
کد مطلب : 103725
زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) و همچنین متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص شیوع ویروسی که موجب قرمزی و التهاب چشم می‌شود و موجب نگرانی مردم شده است، توضیحاتی ارائه کردند.

کرونای چشمی چیست؟

این گزارش به بررسی دلایل التهاب و قرمزی چشم که در حال حاضر بسیار رایج شده است، پرداخته و نکاتی در مورد عوارض عفونت‌های تنفسی بر روی چشم، روش‌های پیشگیری و نکات مراقبتی را ارائه می‌دهد.

طبق اطلاعات منتشر شده، در فضای مجازی ادعاهایی درباره وجود ویروسی به نام «کرونای چشمی» مطرح شده که انتقال آن از طریق اشک و بزاق صورت می‌گیرد و می‌تواند باعث سوزش، خارش، قرمزی و التهاب چشم شود. به نظر می‌رسد که تعداد زیادی از افراد با این مشکل مواجه هستند.

این ویروس خوش‌خیم است

در این راستا، مسعود مردانی، متخصص بیماری‌های عفونی، توضیح می‌دهد که عفونت‌های تنفسی فوقانی با علائمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس و سایر نشانه‌ها بروز می‌کنند. گروهی از ویروس‌ها از جمله آدنوویروس‌ها می‌توانند علاوه بر درگیر کردن دستگاه تنفسی، بر چشم نیز تأثیر بگذارند و باعث التهاب و ترشحات چرکی از چشم شوند. او تأکید کرد که همزمانی علائم چشمی و تنفسی معمولاً نشان‌دهنده عفونت آدنوویروسی است که خوشبختانه معمولاً بین ۵ تا ۷ روز بهبود می‌یابد و نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک ندارد.

قرمزی چشم یکی از عوارض کروناست

حمید عمادی، رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، نیز اظهار می‌کند که یکی از عوارض شناخته‌شده کرونا، درگیری چشم است که منجر به قرمزی آن می‌شود. اما در حال حاضر عفونت‌های آدنوویروسی در بین مردم شایع‌تر است. عمادی توضیح داد که این ویروس بسیار مسری است و می‌تواند عوارضی همچون خشکی چشم به همراه داشته باشد. او همچنین هشدار داد که افرادی که به این ویروس مبتلا هستند باید از به اشتراک گذاشتن حوله و اجتناب از خوابیدن دیگران بر روی بالش خود پرهیز کنند تا از انتقال ویروس جلوگیری شود.

این متخصص بر لزوم معاینه چشم توسط چشم‌پزشک برای افرادی که به التهاب چشمی دچار شده‌اند، تأکید کرد و گفت که التهاب شدید معمولاً با قطره‌های کورتون درمان می‌شود. نهایتاً این عفونت بهبود می‌یابد و درمان خاصی ندارد.

نظرات