شیدا خلیق و مادرش ناهید مسلمان به همراه کیوان ساکت آف در کنسرت یکی از خوانندگان پاپ شرکت کردند که استایل هایشان در این کنسرت جلب توجه کرد.
امروز 24 آبان همزمان با سالروز تولد و درگذشت چند تن از چهره های مشهور ایرانی که در ادامه به معرفی بیشتر آنها می پردازیم.
نعیمه نظام دوست که همیشه چهره ای شوخ، شاد و خندان از خودش نشان می دهد اینبار با اشتراک گذاشتن ویدیو ای در جشن تولد 50 سالگی اش موجب تعجب کاربران شد.
سحر ولد بیگی که یکی از شرکت کنندگان فصل جدید رئالیتی شو جوکر است درباره برنامه جوکر نظراتی بیان کرد و شاهرخ استخری واکنش جالبی به این پیام ها نشان داد.
شبنم قربانی بازیگر سریال طوبی عکسی متفاوت و زیبا از استایل پسرش منتشر کرد که این استایل بسیار مورد توجه افراد در فضای مجازی قرار گرفت.
امروز 23 آبان همزمان با سالروز تولد و درگذشت چند تن از بازیگران و چهره های مشهور ایرانی است که در ادامه به معرفی بیشتر آنها می پردازیم.
شعری عاشقانه از طرف حضرت علی (ع) برای همسرش حضرت زهرا که توسط یکی از چهره های مشهور منتشر شد و بسیار مورد توجه قرار گرفت.
حرفهای جالب و متفاوتی که درباره محمدرضا گلزار و معروفیتش منتشر شده که باعث تعجب طرفداران این بازیگر و تغییر افکار عمومی نسبت به محمدرضا گلزار شده است.
عکسی متفاوت و بانمک که به مناسبت تولد یکی از بازیگران محبوب منتشر شد بسیار مورد توجه قرار گرفت.
سریال شهرزاد یک درام عاشقانه تاریخی ایرانی است که با اقتباس از رمانهای تاریخی، به قلم حسن فتحی، ساخته شد. این سریال به دلیل روایت جذاب، بازیگران توانا و موسیقی متن دلنشین، به سرعت محبوبیت زیادی پیدا کرد و در چند فصل تولید شد.
احسان علیخانی دست به تبلیغ متفاوت و جالبی برای ژاله صامتی بازیگر سریال زیرخاکی زد که نحوه تبلیغ این بازیگر از نگاه کاربران دور نماند.
لیلا اوتادی بازیگر سینما که تاکنون درباره ازدواجش صحبتی نکرده است برای اولین وضعیت تاهل و همسر پولدارش را لو داد.
لاله صبوری بازیگر سینما و تلویزیون در کنار انتشار عکسی متفاوت و جالب از خودش متنی تامل برانگیز نیز منتشر کرد که پربازدیدتر از همیشه شد.
جوکر بانوان که با پخش فصل اول بسیار مورد توجه واقع شد این بار با حضور هنرمندان جدید پخش خواهد شد که آنها را در کنار خانواده هایشان مشاهده میکنید.
امروز 22 آبان همزمان با سالروز تولد دو تن از چهره های مشهور ایرانی است که در ادامه به معرفی بیشتر آنها می پردازیم.