اکثر کودکان از آمپول می ترسند قبل از اینکه او را نزد پزشک ببرید از آمپول حرفی نزنید و اما او را نسبت به فواید واکسیناسیون آگاه کنید همچنین می توانید عروسک محبوبش را به مطب ببرید.
برخی از افراد ترس از طرد شدن دارند، ترس از طرد شدن نتایج بدی را به همراه دارد و می تواند بر روی توانایی های فرد و موفقیتش تاثیر گذار باشد.
بسیاری از کودکان در هنگام رفتن به مدرسه ترس دارند و به نوعی دچار استرس هستند، ترس کودکان از مدرسه دلایلی دارد اما روش هایی هم برای حل این موضوع وجود دارد.
هر فرد در زندگی ترس های داد که حس ناامیدی و نا امنی به او می دهد همچنین مواجه با ترس ها در زندگی برایش بسیار دشوارست.
4 عددی است که مردم کشور ژاپن ترس بزرگی از این عدد دارند و باور مردم ژاپن در رابطه با این عدد متفاوت است، اما دلیل اصلی ترس ژاپنی ها از عدد 4 چیست؟
آیا می دانید ترس از خون یا خون هراسی چه دلایلی دارد و علت غش کردن برخی افراد با دیدن خون چیست؟ چندین راه برای پیشگیری و درمان این موضوع وجود دارد.
برخی انسان ها ممکن است در طول زندگی روزمره از خیلی چیزها بترسند، اما 13 مورد وجود دارد که اغلب انسان از آن ترس و واهمه دارند.
ترس احساسی است که کم و بیش در وجود بیشتر افراد دیده میشود و ریشه های مختلف دارد. با توصیه های امام علی (ع) از آسیب های ترس در امان بمانید.
تومور مغزی یک تودهٔ غیرطبیعی داخل مغز است که بسته به ماهیت سلول های تشکیل دهنده، می تواند خوش خیم یا بدخیم باشد
اگر برای اولین بار است که قصد سخنرانی برای یک جمع را دارید و دچار ترس از صحنه شده اید، این 12 راه ساده را در پیش بگیرید تا یک اجرای عالی و بدون نقص داشته باشید.
برای دورسازی ترس در کودکان می توانید نکات نابی را که در این مطلب آماده کرده ایم مشاهده نمایید.
خرافات در همه فرهنگ ها وجود دارد و تاثیر زیادی در زندگی افراد می گذارد. یکی از این عقاید خرافاتی ترس مردم آسیای شرقی و ژاپن از عدد 4 است.
اگر دعوا یا بحث میان کودکان، کلامی بود، بهتر است دخالت نکنید و به هیچ وجه نقش قاضی را در این میان بازی نکنید.
هر کس در زندگی ترس هایی دارد و گاهی بعضی از این ترس ها مانع رسیدن به موفقیت می شوند. در این مطلب به شما می گوییم چطور از ترس هایتان برای رسیدن به موفقیت استفاده کنید.
در بین ترس های کودکان برخی از آن ها بیمارگونه و غیرطبیعی هستند, چگونه این نوع ترس ها را در کودکان کاهش دهیم و از بین ببریم؟