تقسیم کار در خانواده هایی که کودک مبتلا به اوتیسم دارند یکی از مهم ترین اصولی است که سبب می شود، آرامش تک تک اعضای خانواده و درنتیجه کودک مبتلا به اوتیسم حفظ شود.
اوتیسم در طیف اختلالات رشدی قرار می گیرد و معمولا با رفتار های ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود. یعنی کودک مبتلا به اوتیسم، به لحاظ توانایی ارتباط برقرار کردن و تکلم با کودکان عادی متفاوت است.
والدین کودکان اوتیسم به اندازه توانشان سعی دارند شرایط را برای فرزندشان نرمال سازند اما گاهی مشورت های نادرست اطرافیان به آنها مشکل ساز می شود.
پیوند مدفوع شاید در ظاهر روشی چندش آور تلقی شود اما نتایج مطالعات جدید نشان داده که این روش برای کاهش اختلالات گوارشی و سایر علائم بیماری در کودکان مبتلا به اوتیسم موثر است.
اوتیسم بین 3 الی 4 سالگی با ظهور بیشتر علایم مشخص می شود که مهمترین چراغ قرمز بروز این عارضه، نحوه برخورد غیر معمول کودک خردسال با اسباب بازی هایش است.
نتایج تحقیقات نشان داد که بارداری در سنین بالا احتمال ابتلا به اوتیسم را افزایش میدهد.
محققان آمریکایی در تازه ترین تحقیقات خود برای شناخت نشانه های بیماری اوتیسم به رابطه ای عجیب ین این بیماری و گریه نوزاد رسیدند. صدای نوزاد مبتلا به اوتیسم متفاوت است.
اوتیسم از آن دسته بیماری های جدید اختلال رشدی در کودکان است که بسیار از والدین در برخورد با اینگونه بیماری آگاهی کافی نداشته و اغلب به مشکل می خورند. از روابط اجتماعی آنها گرفته تا مسئله ازدواجشان.
استفاده روزانه از ماست راهی آسان و بدون هزینه را برای افرادی که دارای مشکلات عصبی و اختلالات روانی هستند قرار می دهد.