متخصص عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، نسبت به افزایش بیماران کرونایی درگیر عفونت قارچ سیاه هشدار داد.
رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم گفت: همچنان با حجم بسیار زیاد مراجعات سرپایی و بستری مواجه هستیم و نشانه ای از کاهش مراجعات نداریم.
یک اپیدمیولوژیست درباره حداقل و حداکثر زمان بروز علائم در بیماران مبتلا به کرونا توضیح داد.
اتاق اصناف ایران اطلاعیه ای مبنی بر اعمال محدودیت بر 7 شغل و بلامانع بودن فعالیت سایر مشاغل مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی منتشر کرد.
سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده تا اول آبان ماه سال جاری واکسیناسیون افراد تا 30 سال در کشور انجام می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران شرایط واکسیناسیون مادران باردار را تشریح کرد.
یک پزشک اورژانس 16 علامت اخطار کرونای دلتا را تشریح کرد.
تازه ترین وضعیت بیماری کرونا در پیک پنجم در سطح شهر تهران، مورد ارزیابی و تحلیل مدیران بیمارستان ها قرار گرفت.
پانزدهمین محموله واکسن کرونا امروز پنج شنبه 28 مرداد در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.
معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به افرادی که تست کرونا نمی دهند، گفت: تخمین زده می شود روزانه تا حدود 220 هزار نفر از مردم به کرونا مبتلا می شوند.
فوق تخصص بیماری های ریه گفت: تحقیقات معتبر جهانی ثابت کرده است که داروهای رمدسیویر و فاویپیراویر در درمان کووید 19 و کاهش مرگ و میر بیماران تاثیر ندارند.
دستیار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: قدرت انتقال ویروس دلتا در مقایسه با سایر گونه های کرونا 60 برابر بیشتر و به دنبال آن عفونت زایی و درگیری ریوی آن نیز به مراتب بالاتر است.
معاون فنی گمرک در رابطه با میزان واردات دوز واکسن کرونا تا کنون به کشور صحبت هایی را مطرح کرد.
رئیس بیمارستان کودکان علی اصغر در رابطه با افزایش مراجعه کودکان کرونایی به بیمارستان ها و همچنین علائم کودکان مبتلا به کرونا، توضیحاتی مهمی را ارائه داد.
با گسترش ویروس کرونا حتی افرادی نیز که واکسینه شده اند در احتمال ابتلای این بیماری قرار می گیرند.