جشن وخشنکام یکی از جشن های فراموش شده ایران باستان است که برای بزرگداشت رود جیحون یا آمودریا برگزار می شد.
موزه هخامنشی موزه ای در تخت جمشید استان فارس است, ساختمان این موزه 2500 سال قدمت دارد یعنی برمیگردد به دوران هخامنشی.
صخره ای که قلعه بر فرازش ساخته شده است در حدود 400 متر بلندی دارد و سطح بام آن بیش از بیست هکتار است و قلعه دختر نامیده شده است که قدیمی ترین بنای کرمان محسوب می شود.
آب و هوای خنک و دل انگیز باغ قلهک به دلیل واقع شدن در یکی از شمالی ترین و زیباترین روستاهای تهران از قدیم زبانزد بوده است.
میرزا کوچک خان جنگلی، قهرمان فراموش نشدنی شمال ایران، نام دیگری داشت که همانند داستان زندگی اش، برای بسیاری ناشناخته است.
شهرستان گمیشان یکی از شهرستان های استان گلستان ایران است این شهرستان از شمال به کشور ترکمنستان، از جنوب به شهرستان ترکمن، از شرق به شهرستان آق قلا و از غرب به دریای خزر محدود می شود.
چان چان نام شهری در منطقه پیشاکلمبی آمریکای جنوبی است که در نزدیکی ساحل اقیانوس آرام، در منطقه لالیبرتاد پرو و در 5 کیلومتری غرب تروخیو واقع شده است.
آتوسا از شهبانوهای ایران بود. وی دختر کورش کبیر، و خواهر خوانده کمبوجیه، و همسر دو پادشاه هخامنشی کمبوجیه و داریوش یکم، و مادر خشایار شاه بود.
چینی خانه محلی است که درآن همه ی چینی های اهدایی امپراطور چین به شاه عباس جاسازی شده است. چینی هایی که بهانه پیشکش آنها احیای جاده ابریشم و بهبود روابط چینی ها و ایرانی ها بود.
فال حافظ یکی از محبوب ترین فال ها در بین ایرانیان است و امروز در خانه هر ایرانی یک دیوان حافظ یافت می شود، در ادامه با تاریخچه فال حافظ آشنا میشوید.
همسر کوروش کبیر و ملکه 28 ساله ایران کاساندان نام داشت و حاصل ازدواج او با کوروش پنج فرزند به نام های کمبوجیه ، بردیا ، آتوسا ، آرتیستون و رکسانا بود.
حج یکی از مهم ترین فروع دین اسلام است. مسلمانان با داشتن شرایطی مکلف اند در دهه اول ماه ذی الحجه به مسجد الحرام در شهر مکه در عربستان سعودی رفته و مجموعه ای از اعمال نیایشی را به جا آورند.
امامزاده اسحاق بن موسی بن جعفر یکی از مفاخر معنوی و روحانی شهر گرگان در محله سرچشمه در بخش مرکزی گرگان واقع شده است و بنای آن قدمتی 600 ساله دارد.
این قبرهای بزرگ و در عین حال عجیب در ایران قرار دارند که با توجه به دوره های مختلف و تغییراتی که کرده اند عظیم و ماندگارتر هستند.
فن چاپ سنگی، پیش از پایان قرن هجدهم به وسیلة آلویس سفندلر اختراع و از کشور روسیه وارد ایران شد و از حدود سال 1240 ه. ق. /1824 م. در شهرهای مهم ایران رواج یافت.