
سرنخ تازه از سما جهانباز؛ دختر گمشده شیرازی کجاست؟
پدر سما جهانباز پس از سه سال جستجو، سرنخ تازهای از دختر گمشدهاش پیدا کرده و از احتمال حضور او در افغانستان خبر داده است.
سرنخ تازه ای از سما جهانباز در افغانستان
سعید جهانباز پدر سما دختر جوانی که اواسط تیرماه ۱۴۰۱ در معالیآباد شیراز به طرز مشکوکی مفقود شده است، پس از سه سال جستجو توانسته سرنخ تازه ای از دختر گمشده اش به دست آورد. پدر سما جهانباز در ویدیوی وایرال شده در فضای مجازی از ماجرای ربوده شدن دخترش و پیدا شدن ردی از او در افغانستان گفته است. در ادامه این بخش از نمناک صحبت های پدر سما جهانباز را می خوانید.
پیدا شدن سما جهانباز در افغانستان حقیقت دارد؟
سعید جهانباز در مصاحبه ای گفته است که پرونده مفقودی دخترم با پرونده مفقودی دختری به نام «وحیده.ن» ارتباط دارد،مدتی بعد از ربایش این دختر، او از طریقی نامشخص از یکی از کشورهای همسایه با خانوادهاش تماس گرفته و گفته که افرادی او را در این کشور زندانی کردهاند و دختری را در جمع خودشان میشناسد که خود را سما معرفی کرده و گفته در شیراز دزدیده شده است.
او در خصوص پیدا شدن سما جهانباز در افغانستان عنوان نموده ما مستند برگه ای داریم که سما را در بدخشان می فروشند و این تنها چیزی است که ما متوجه بشویم که دخترم زنده است.
خبر پیدا شدن سما جهانباز در افغانستان به طور قطعی تایید نشده است و بنا بر گفته های سعید جهانباز ممکن است این دختر در افغانستان باشد.