شبنم نعمت زاده

آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده و فروش ویلای لواسان

آخرین جزئیات پرونده شبنم نعمت‌زاده اعلام شد؛ سخنگوی قوه قضائیه از توقیف و فروش ویلای لواسان و بازگشت او به زندان خبر داد.

آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده؛ ویلای لواسان توقیف و فروخته شد

در جریان نشست خبری علی کاظمی، سخنگوی قوه قضائیه با خبرنگاران رسانه‌های مختلف، آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده تشریح شد. در این نشست، موضوع توقیف و فروش ویلای او در لواسان، جزئیات مرخصی و همچنین بازگشت وی به زندان مورد اشاره قرار گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه با تشریح آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده اعلام کرد:وی ویلایی در لواسان داشت که توقیف شد و به میزان ۱۲۵ میلیارد تومان به فروش رفت.

وی افزود:در آخرین نوبت، وی از تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۳ تا ۲ مرداد ۱۴۰۳ از مرخصی استفاده کرده بود. همچنین با توجه به مسائل پزشکی و ضرورت انجام معاینات، موضوع معرفی وی به پزشکی قانونی و بررسی شرایط جسمی او در دستور کار قرار گرفت و درخواست‌های مطرح‌شده در این زمینه مورد پیگیری قرار گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه افزود:با توجه به اینکه مدت حضور وی در مرخصی از موعد مقرر فراتر رفته بود، موضوع به‌صورت جدی پیگیری شد و در نهایت وی در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۵ به زندان بازگشت.

وی با تأکید بر لزوم رعایت مقررات مرخصی زندانیان تصریح کرد:افرادی که با موافقت مراجع ذی‌صلاح از مرخصی استفاده می‌کنند، موظف‌اند در موعد مقرر به زندان بازگردند. در صورتی که به دلیل بروز مشکلات یا شرایط خاص امکان بازگشت در موعد تعیین‌شده وجود نداشته باشد، لازم است موضوع از طریق زندان و مراجع مربوطه پیگیری و مکاتبات قانونی انجام شود.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد:استفاده از مرخصی تابع ضوابط و شرایط قانونی مشخصی است و مواردی مانند فوت بستگان نزدیک، ازدواج و برخی شرایط خاص خانوادگی و شخصی می‌تواند با رعایت مقررات، مبنای موافقت با مرخصی قرار گیرد. عدم بازگشت در موعد مقرر نیز حسب مورد می‌تواند موجب بررسی قضایی و اعمال ضمانت‌اجراهای قانونی شود.

وی در پایان تأکید کرد:در این پرونده نیز موضوع بازگشت محکوم پیگیری شده و شبنم نعمت‌زاده از ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ مجدداً در زندان حضور دارد.

منبع:فرارو