
ماجرای "واریز یک میلیون تومانی یلدا" چیست؟
اگر شما هم پیامک “واریز یک میلیون تومانی یلدا” را در یافت کرده اید این خبر را حتما بخوانید.
پیامک "واریز یک میلیون تومانی شب یلدا"
سرهنگ "رسول جلیلیان" اظهار داشت:در چنین شرایطی کلاهبرداران از موقعیت سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامکهای جعلی مانند "هدیه یک میلیون تومانی دولت" به فریب مردم میپردازند و کاربران نباید بر روی لینکهای ارسالی کلیک کنند.
او افزود:این مجرمان با راهاندازی سایتهای جعلی و ارسال پیامک، تلاش میکنند کاربران را به درگاههای پرداخت تقلبی بانکی هدایت کنند و مردم باید برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری هوشیار باشند.
جلیلیان تصریح کرد:این کلاهبرداران با هدایت افراد به درگاههای فیشینگ، اطلاعات کارت بانکی آنها را به دست میآورند و سپس اقدام به کلاهبرداری میکنند.
وی گفت:ارسال پیامکهای جعلی، ارائه لینکهای ثبتنام، هدایت به درگاههای بانکی تقلبی و معرفی اپلیکیشنهای مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط غیرمنتظره نیست.
جلیلیان تأکید کرد:پیامکهای سازمانی و رسمی از شمارههای معتبر ارسال میشوند و کاربران باید از مراجعه به لینکهای ارسال شده از سرشمارههای ناشناس و شخصی خودداری کنند.
رئیس پلیس فتا البرز همچنین سایت پلیس فتا را به عنوان مرجع کامل اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانوادهها و عموم مردم خواست تا برای پیشگیری و مقابله با جرایم سایبری به مطالعه توصیههای این سایت بپردازند.
او خاطرنشان کرد:کاربران در صورت مواجهه با اینگونه موارد، باید بلافاصله آن را از طریق تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.