اردور

سالاد ریتا
“سالاد ریتا”، جایگزین خوش عطرتر برای ماست و خیار است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
پوره ماهی

طرز تهیه “پوره ماهی” دودی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید. پاته یا “پوره ماهی” دودی در واقع یک پیش غذا به حساب می آید و زمان آماده سازی آن بسیار سریع می باشد
قارچ کبابی

طرز تهیه “قارچ کبابی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“قارچ کبابی” یک پیش غذای کبابی می باشد که روش تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه نمناک بیاموزید.
سیب زمینی لیموئی

طرز تهیه “سیب زمینی” لیموئی با عطر بی نظیر

زمان مطالعه : 1 دقیقه
یک مکمل دیگر خوشمزه با سیب زمینی و عطر بی نظیر لیمو. بسته به دلخواه تان می توانید پوست سیب زمینی را بگیرید یا باقی بگذارید. فقط فراموش نکنید که “سیب زمینی” ها را خوب بشویید .
بتاتاحاره

طرز تهیه “بتاتاحاره” خوشمزه برای پیش غذا

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “بتاتاحاره” را می توانید در سایت آشپزی نمناک مشاهده نمایید.
گواکامول

طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
اسنک “گواکامول” حاوی فلفل تند هالوپینو است. این فلفل ها روغن اسیدی دارند و موجب سوزش دست و چشم می شوند. هنگام خرد کردن مراقب باشید دست خود را به چشم و صورتتان نزنید.
اردور سبزیجات

طرز تهیه “اردور سبزیجات” خوشمزه و لذیذ

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“اردور سبزیجات” یکی از بهترین پیشنهاد ها برای پیش غذا است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
سبزیجات سوخاری

طرز تهیه “سبزیجات سوخاری”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سبزیجات سوخاری” یک پیش غذای ایده آل و خوش طعم با ترکیبی از انواع سبزیجات است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
اردور ژامبون

طرز تهیه “اردور ژامبون” مناسب برای مهمانی ها و تولدها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“اردور ژامبون” یک انتخاب عالی و فانتزی به عنوان پیش غذا است که در جشن های تولد و مهمانی ها نیز می توانید از آن استفاده کنید.
اردور تخم مرغ

طرز تهیه “اردور تخم مرغ” برای میهمانی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه اردور تخم مرغ را آموزش خواهیم داد.“اردور تخم مرغ” یک پیش غذای بسیار عالی برای میهمانی های شما می باشد.
کدو سوخاری

طرز تهیه بنیه کدو یا “کدو سوخاری” یک پیش غذای گیاهی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “کدو سوخاری” (بنیه کدو) یک پیش غذای گیاهی با طعم دلپذیر را در آشپزخانه نمناک اموزش ببینید.
تخم مرغ شکم پر

طرز تهیه “تخم مرغ شکم پر”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“تخم مرغ شکم پر” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای صبحانه می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
پیاز حلقه ای سوخاری

روش پخت جالب پیاز حلقه ای سوخاری در منزل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
با این دستور به آسانی می توانید پیاز حلقه ای (Onion ring) پفدار و جذاب، پیاز حلقه ای سوخاری، تهیه کنید
فوندو پنیری مکزیکی

طرز تهیه “فوندو پنیری” مکزیکی ساده و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“فوندو پنیری” پیش غذای ساده و خوشمزه ی مکزیکی است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
قارچ و پنیر گریل شده

تهیه “قارچ و پنیر” گریل شده ، ایده آل برای پیش غذا

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“قارچ و پنیر” گریل شده یک پیش غذای مناسب و ایده آل است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
صفحه 1 از 3