“سالاد ریتا”، جایگزین خوش عطرتر برای ماست و خیار است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید. پاته یا “پوره ماهی” دودی در واقع یک پیش غذا به حساب می آید و زمان آماده سازی آن بسیار سریع می باشد
“قارچ کبابی” یک پیش غذای کبابی می باشد که روش تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه نمناک بیاموزید.
یک مکمل دیگر خوشمزه با سیب زمینی و عطر بی نظیر لیمو. بسته به دلخواه تان می توانید پوست سیب زمینی را بگیرید یا باقی بگذارید. فقط فراموش نکنید که “سیب زمینی” ها را خوب بشویید .
طرز تهیه “بتاتاحاره” را می توانید در سایت آشپزی نمناک مشاهده نمایید.
اسنک “گواکامول” حاوی فلفل تند هالوپینو است. این فلفل ها روغن اسیدی دارند و موجب سوزش دست و چشم می شوند. هنگام خرد کردن مراقب باشید دست خود را به چشم و صورتتان نزنید.
“اردور سبزیجات” یکی از بهترین پیشنهاد ها برای پیش غذا است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
“سبزیجات سوخاری” یک پیش غذای ایده آل و خوش طعم با ترکیبی از انواع سبزیجات است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
“اردور ژامبون” یک انتخاب عالی و فانتزی به عنوان پیش غذا است که در جشن های تولد و مهمانی ها نیز می توانید از آن استفاده کنید.
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه اردور تخم مرغ را آموزش خواهیم داد.“اردور تخم مرغ” یک پیش غذای بسیار عالی برای میهمانی های شما می باشد.
طرز تهیه “کدو سوخاری” (بنیه کدو) یک پیش غذای گیاهی با طعم دلپذیر را در آشپزخانه نمناک اموزش ببینید.
“تخم مرغ شکم پر” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای صبحانه می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
با این دستور به آسانی می توانید پیاز حلقه ای (Onion ring) پفدار و جذاب، پیاز حلقه ای سوخاری، تهیه کنید
“فوندو پنیری” پیش غذای ساده و خوشمزه ی مکزیکی است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
“قارچ و پنیر” گریل شده یک پیش غذای مناسب و ایده آل است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.