اریشتَ آشی در مراسم های مختلفی مانند رفتن حج، ایام فاطمیه یا سربازی رفتن پسران پخته می شود این آش خوشمزه با انواع میوههای خشک درست میشود و رشته هم دارد.
رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود.
“آش دوغ” یکی از آش های خوشمزه و معروف اردبیل است که طعم و بوی فوقالعاده ای دارد ما در ادامه طرز تهیه این آش را برای شما آماده کرده ایم.
استان اردبیل دارای فرهنگ غذایی خاص با تنوع غذایی بسیار بالایی است. زمانی که به اردبیل سفر می کنید هرگز از خوردن غذاهای سنتی و محلی این استان غافل نشوید.
“تاس کباب مرغ” را با دستور تهیه اردبیلی تهیه نمایید تا لذتی بی نظیر و خوشمزه را تجربه نمایید.
ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل است. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه “ترشی گرما” را مشاهده کنید
“قیمه خشکه” یکی از خورشت های خوشمزه می باشد که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود.
“آش گیلدیک” یکی از آش هایی است که در استان آذربایجان شرقی، ،آذربایجان غربی و ارومیه طبخ میشود.
معمولا سوتی پلو در اردبیل برای چهارشنبه سوری طبخ میشود. در این بخش از غذاهای ایرانی قصد داریم برای شما طرز تهیه “سوتی پلو اردبیل” را در نظر گرفته ایم.
طرز تهیه “پیچاق قیمه” یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی اردبیل توصیه ی این بخش از آشپزخانه ی نمناک برای تزیین سفره های ایرانی شماست.