غذاهای ایتالیایی
20 غذای معروف و پرطرفدار ایتالیایی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
ایتالیا جزء کشورهایی است که غذاهایی با طعم و مزه ویژه دارند. با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد.
طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرغ گریل شده تاسکنی یک روش پخت مخصوص برای ایتالیایی ها است. با یکبار امتحان این غذای لذیذ از طرفداران همیشگی این غذا خواهید بود.
طرز تهیه “مارینارای مرغ”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
سس گوجهای با بوی ریحان و سیر که به نام ماریناراشناخته شده و به مرغ طعم بسیار خوبی می دهد. زمان آماده سازی مواد برای “مارینارای مرغ” 5 دقیقه و زمان پخت آن 35 دقیقه است.
طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
پاستا با مرغ و کلم بروکلی یک پاستای خوشمزه با یک طعم جدید است که پیشنهاد میکنیم آن را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه “استراتای پنیر” (Cheese Strata) برای طرفدارن غذای فست فودی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
استراتا پنیر شبیه به پودینگ است. این غذا پس از اینکه در قالب یا ظرف نچسب فر قرار گرفت، نیاز دارد 6 ساعت تا 1 شب در یخچال بماند تا مواد آن به خوبی جا بیفتند.
طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی پاستا پریماورا می باشد.پریماورا یک پاستای خوشمزه است که با ماکارونی فرمی و آب سبزیجات و مخلوطی از سبزیجات سبز تازه تهیه می شود حتما امتحان کنید.
طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
این خوراک ایتالیایی بهترین راه حل برای کساییه که واسه ته دیگ ماکارونی دعوا دارن. اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید و ته دیگ ماکارونی هم جایگاه ویژه ای برای شما داره حتما تیمپانو ایتالیایی را امتحان کنید.
طرز تهیه “فریتاتای پیاز و سیب زمینی” ، غذایی ساده و بسیار خوشمزه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این مطلب طرز تهیه فریتای پنیر و سیب زمینی را که غذایی ساده و بسیار خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم. این غذا در مدت 45 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می شود و در کلیه فروشگاه ها معتبر توزیع می شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه دانه می توان استفاده کرد.طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “فریتاتا مارچوبه و ژامبون”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
این غذا شامل تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی است یعنی تقریبا تمامی اجزای یک صبحانه ی کلاسیک را دارد. اما با پِستوی ریحان (نوعی سس ماکارونی) و سبزیجات تازه ی فصلی مخلوط می شود.
طرز تهیه “پاستا با آووکادو”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
چرا دستور آشپزی پاستا با آووکادو را دوست داریم؟ چون سریع، تازه و خیلی راحت است. وقت گیر ترین قسمت این دستور آشپزی پختن پاستاست. سس آووکادو واقعاً ظرف چند دقیقه آماده می شود.
آموزش درست کردن “شیاچیاتای پیاز”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
درتاسکنیِ ایتالیا شیاچیاتا به نانی گفته می شود که از لحاظ ظاهری شبیه به خمیر پیتزای ضخیم است و به صورت شیرین و شور تهیه می شود و روی آن انواع ادویه، سبزیجات و ... می ریزند. به شیاچیاتا، فوکاچیا نیز گفته می شود.
طرز تهیه راویولی چغندر با کره به روش ایتالیایی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
راویولی از غذاهای خوشمزه ی آشپزهای ایتالیایی است که در این مطلب طرز تهیه راویولی چغندر به همراه کره را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه “فریتاتای انگشتی کدو و هویج”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“فریتاتای انگشتی کدو و هویج” پیشنهاد غذای گیاهی امروز ما است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.
آموزش پخت “کالزون بروکلی” ایتالیایی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
کالزون یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که با ذائقه ی ایرانی ها نیز سازگار می باشد.در ادامه مطلب در آشپزخانه نمناک طرز تهیه “کالزون بروکلی” را آموزش خواهیم داد.
صفحه 1 از 6 صفحه بعدی