کتلت بادمجان ایتالیایی یک غذای خوشمزه و ساده است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این کتلتها با طعم لذیذ بادمجان و پنیر، همراه با سسهای مختلف، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل میدهند.
ایتالیا جزء کشورهایی است که غذاهایی با طعم و مزه ویژه دارند. با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد.
مرغ گریل شده تاسکنی یک روش پخت مخصوص برای ایتالیایی ها است. با یکبار امتحان این غذای لذیذ از طرفداران همیشگی این غذا خواهید بود.
سس گوجهای با بوی ریحان و سیر که به نام ماریناراشناخته شده و به مرغ طعم بسیار خوبی می دهد. زمان آماده سازی مواد برای “مارینارای مرغ” 5 دقیقه و زمان پخت آن 35 دقیقه است.
پاستا با مرغ و کلم بروکلی یک پاستای خوشمزه با یک طعم جدید است که پیشنهاد میکنیم آن را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
استراتا پنیر شبیه به پودینگ است. این غذا پس از اینکه در قالب یا ظرف نچسب فر قرار گرفت، نیاز دارد 6 ساعت تا 1 شب در یخچال بماند تا مواد آن به خوبی جا بیفتند.
یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی پاستا پریماورا می باشد.پریماورا یک پاستای خوشمزه است که با ماکارونی فرمی و آب سبزیجات و مخلوطی از سبزیجات سبز تازه تهیه می شود حتما امتحان کنید.
این خوراک ایتالیایی بهترین راه حل برای کساییه که واسه ته دیگ ماکارونی دعوا دارن. اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید و ته دیگ ماکارونی هم جایگاه ویژه ای برای شما داره حتما تیمپانو ایتالیایی را امتحان کنید.
در این مطلب طرز تهیه فریتای پنیر و سیب زمینی را که غذایی ساده و بسیار خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم. این غذا در مدت 45 دقیقه آماده می شود.
ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می شود و در کلیه فروشگاه ها معتبر توزیع می شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه دانه می توان استفاده کرد.طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.
این غذا شامل تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی است یعنی تقریبا تمامی اجزای یک صبحانه ی کلاسیک را دارد. اما با پِستوی ریحان (نوعی سس ماکارونی) و سبزیجات تازه ی فصلی مخلوط می شود.
چرا دستور آشپزی پاستا با آووکادو را دوست داریم؟ چون سریع، تازه و خیلی راحت است. وقت گیر ترین قسمت این دستور آشپزی پختن پاستاست. سس آووکادو واقعاً ظرف چند دقیقه آماده می شود.
درتاسکنیِ ایتالیا شیاچیاتا به نانی گفته می شود که از لحاظ ظاهری شبیه به خمیر پیتزای ضخیم است و به صورت شیرین و شور تهیه می شود و روی آن انواع ادویه، سبزیجات و … می ریزند. به شیاچیاتا، فوکاچیا نیز گفته می شود.
راویولی از غذاهای خوشمزه ی آشپزهای ایتالیایی است که در این مطلب طرز تهیه راویولی چغندر به همراه کره را آموزش خواهیم داد.
“فریتاتای انگشتی کدو و هویج” پیشنهاد غذای گیاهی امروز ما است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.