غذاهای ایتالیایی

پخت کتلت ایتالیایی به 3 روش رژیمی، با فر و ماهیتابه

زمان مطالعه : 2 دقیقه

کتلت بادمجان ایتالیایی یک غذای خوشمزه و ساده است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این کتلت‌ها با طعم لذیذ بادمجان و پنیر، همراه با سس‌های مختلف، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می‌دهند.

20 غذای معروف و پرطرفدار ایتالیایی

ایتالیا جزء کشورهایی است که غذاهایی با طعم و مزه ویژه دارند. با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

مرغ گریل شده تاسکنی یک روش پخت مخصوص برای ایتالیایی ها است. با یکبار امتحان این غذای لذیذ از طرفداران همیشگی این غذا خواهید بود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “مارینارای مرغ”

سس گوجه‎ای با بوی ریحان و سیر که به نام ماریناراشناخته شده و به مرغ طعم بسیار خوبی می دهد. زمان آماده سازی مواد برای “مارینارای مرغ” 5 دقیقه و زمان پخت آن 35 دقیقه است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه پاستا با مرغ و کلم بروکلی

پاستا با مرغ و کلم بروکلی یک پاستای خوشمزه با یک طعم جدید است که پیشنهاد میکنیم آن را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “استراتای پنیر” (Cheese Strata) برای طرفدارن غذای فست فودی

استراتا پنیر شبیه به پودینگ است. این غذا پس از اینکه در قالب یا ظرف نچسب فر قرار گرفت، نیاز دارد 6 ساعت تا 1 شب در یخچال بماند تا مواد آن به خوبی جا بیفتند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی

یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی پاستا پریماورا می باشد.پریماورا یک پاستای خوشمزه است که با ماکارونی فرمی و آب سبزیجات و مخلوطی از سبزیجات سبز تازه تهیه می شود حتما امتحان کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی

این خوراک ایتالیایی بهترین راه حل برای کساییه که واسه ته دیگ ماکارونی دعوا دارن. اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید و ته دیگ ماکارونی هم جایگاه ویژه ای برای شما داره حتما تیمپانو ایتالیایی را امتحان کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “فریتاتای پیاز و سیب زمینی” ، غذایی ساده و بسیار خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه فریتای پنیر و سیب زمینی را که غذایی ساده و بسیار خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم. این غذا در مدت 45 دقیقه آماده می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”

ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می شود و در کلیه فروشگاه ها معتبر توزیع می شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه دانه می توان استفاده کرد.طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی” را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “فریتاتا مارچوبه و ژامبون”

این غذا شامل تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی است یعنی تقریبا تمامی اجزای یک صبحانه ی کلاسیک را دارد. اما با پِستوی ریحان (نوعی سس ماکارونی) و سبزیجات تازه ی فصلی مخلوط می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “پاستا با آووکادو”

چرا دستور آشپزی پاستا با آووکادو را دوست داریم؟ چون سریع، تازه و خیلی راحت است. وقت گیر ترین قسمت این دستور آشپزی پختن پاستاست. سس آووکادو واقعاً ظرف چند دقیقه آماده می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش درست کردن “شیاچیاتای پیاز”

درتاسکنیِ ایتالیا شیاچیاتا به نانی گفته می شود که از لحاظ ظاهری شبیه به خمیر پیتزای ضخیم است و به صورت شیرین و شور تهیه می شود و روی آن انواع ادویه، سبزیجات و … می ریزند. به شیاچیاتا، فوکاچیا نیز گفته می شود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه راویولی چغندر با کره به روش ایتالیایی

راویولی از غذاهای خوشمزه ی آشپزهای ایتالیایی است که در این مطلب طرز تهیه راویولی چغندر به همراه کره را آموزش خواهیم داد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “فریتاتای انگشتی کدو و هویج”

“فریتاتای انگشتی کدو و هویج” پیشنهاد غذای گیاهی امروز ما است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفحه 1 از 6