شیرینی خشک

آشنایی با انواع شیرینی های خشک

کیک یزدی : 

کیک یزدی یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین کیک های سنتی ما ایرانی ها می باشد. که با توجه به مواد ساده ای که در آن بکار رفته است طعم بی نظیر و خاصی دارد. دستور اصلی آن همان طور که از نامش می آید متعلق به شهر یزد است. این کیک خوشمزه را بیشتر برای مراسم های مذهبی بخصوص ماه محرم تهیه می کنند و به عنوان نذری پخش میکنند. همچنین خوردن آن در کنار چای یا شیر کاکائو بسیار دلچسب است.

کیک یزدی

شیرینی دانمارکی:

یکی از شیرینی های پرفروش و پرطرفدار در قنادی ها ، شیرینی دانمارکی است که بسیار خوشمزه است.این شیرینی خشک مجلسی که اصالتا اتریشی است در دانمارک معروف شد و به محبوبیت جهانی رسیده است. شیرینی دانمارکی به شیرینی گل محمدی نیز معروف است و دستور پخت ساده و آسانی دارد و در تهیه آن از آرد سفید ، تخم مرغ ، شیر ، شکر، کره یا مارگارین ، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده می شود و به راحتی میتوانید آن را در خانه هم تهیه کنید و برای یک عصرانه دلپذیر نوش جان کنید.

شیرینی دانمارکی

شیرینی زبان:

یکی دیگر از شیرینی های خشک و محبوبی که در بین تقریبا همه مردم و تمام شهرهای ایران داری طرفدارن بسیاری است شیرینی زبان است که بخاطر مانداری بالا و طعم غیر قابل وصفش ، یکی از شیرینی های خاص و معروف عید نوروز محسوب میشود. شیرینی زبان از خمیر هزارلا تهیه میشود که می توانید این خمیر را از بازار به صورت آماده خریداری کنید و یا خودتان در منزل آن را به راحتی درست کنید.

شیرینی زبان

شیرینی نخود چی :

شیرینی نخودچی از آرد نخود چی تهیه میشود که راز خوشمزه بودنش در مرغوبیت آردش نهفته است. این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار که در صدر لیست شیرینی های خشک قرار دارد ، متعلق به شهر قزوین است

شیرینی نخود چی یک شیرینی ترد و خوش طعم است که بسیار سریع آماده میشود و میتوانید آن را هم داخل فر و هم خارج از فر تهیه کنید.

شیرینی نخودچی

شیرینی مشهدی:

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه مشهدی هاست است که گاهی به نام شیرینی آلمانی یا مارمالادی آلمانی نیز نام برده میشود. این شیرینی خوش طعم که از مواد ساده و قابل دسترس تهیه میشود معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.

شیرینی مشهدی

شیرینی پاپیونی:

شیرینی پاپیونی به شدت خوشمزه و پرطرفدار است و جزو شیرینی هایی است که با خمیر هزار لا تهیه میشود. این شیرینی باید در محیطی خشک و خنک و به درور از نور مستقیم خورشید نگهداری کرد. مواد لازم برای شیرینی پاپیونی هم ساده و دم دستی هستند و معمولاً در هر خانه ای پیدا میشوند.

شیرینی پاپیونی

 

شیرینی میکادو:

تهیه شیرینی میکادو بسیارساده و آسان است و نیازی به فر ندارد. این شیرینی که لایه لایه و خوشمزه است از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود.نان میکادو را میتوانید از هر لوازم قنادی تهیه کنید.

این شیرینی برای سفره های نذری و هم چنین خیرات بسیار مناسب است و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. شیرینی میکادو در چهار نوع ساده، زعفرانی، با ارده و شیر خشک موجود است.

شیرینی میکادو

شیرینی کشمشی:

شیرینی کشمشی یکی از آسانترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود.اصولاً بافت بیرونی شیرینی کشمشی ترد است و وسط آن نرم و لطیف است. این شیرینی سبک و پر طرفدار را می توان برای ایام عزاداری و برخی جشن های مناسبتی استفاده کرد.

شیرینی کشمشی

 

شیرینی کشمشی همراه با چای یا شیر یک عصرانه ی عالی در بین خانواده ها و حتی مهمانی هاست .اگر بخواهید آن را در منزل تهیه کنید میتوانید مقدار کشمش و میزان ترد شدن آن را به سلیقه خود تنظیم کنید .

باقلوا
شیرینی خشک و باقلوا به دلیل طعم خوب و لذیذشان در میان مردم بسیار استفاده می شود، از این رو باید با روش های نگهداری صحیح شیرینی خشک و باقلوا آشنا شوید.
شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی براق و خوشمزه + طرز تهیه خانگی

زمان مطالعه : 7 دقیقه
“شیرینی دانمارکی” عموما در مجالس برای پذیرایی استفاده می شود که طعم بی نظیر و دوست داشتنی دارد.
مرنگ پسته ای

طرز تهیه “مرنگ پسته ای” خانگی بسیار خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مرنگ پسته ای” شبیه گزهای اصفهان هستند، اما اشتباه نکنید این ها گز نیستند و طعم دیگری دارند.
شیرینی

شیرینی های فوق العاده که میشود در خانه آن ها را درست کرد

زمان مطالعه : 2 دقیقه
درست کردن شیرینی در منزل می تواند حس خوب و معمولا طعم بهتری را برای دیگران به همراه داشته باشد.
شیرینی زبان

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
“شیرینی زبان” از جمله شیرینی های سنتی و ایرانی می باشد که همانند کیک یزدی در پذیرایی های ایرانی ها نقش چشم گیری دارد.
گوش فیل

درست کردن راحت و فوق العاده خوشمزه “گوش فیل” همراه با طرز تهیه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“گوش فیل” همانند بامیه و زولبیا در ماه رمضان خواهان زیادی دارد و نیز بسیار خوشمزه و شیرین می باشد.
شکلات توپی برزیلی

آموزش درست کردن “شکلات توپی برزیلی” خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“شکلات توپی برزیلی” از شکلات های بسیار خوشمزه و خوش طعم مناسب عید نوروز است. این شکلات خیلی پر طرفدار است و می توانید براحتی آن را درست کنید.
شیرینی ماکارون

طرز تهیه “شیرینی ماکارون”

زمان مطالعه : 3 دقیقه
ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود.
نان پنجره ای

شیرینی “نان پنجره ای” دوست داشتنی و لذیذ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
نان پنجره ای یک شیرینی لذیذ و سبک است،“نان پنجره ای” سریع و آسان تهیه میشود و برای دسر مهمانان شما مناسب است.
محنشا شیرینی بادامی

طرز تهیه محنشا (شیرینی بادامی)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
محنشا (شیرینی بادامی)یک شیرینی ترد و لایه ای است که با خمیر فیلو تهیه می شود با بادام، رنده پوست پرتقال پرشده و با ادویه جاتی مانند دارچین و میخک طعم دار می شود.
اسلایس های سیب کاراملی

طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“اسلایس های سیب کاراملی” که پایه ی تهیه آن سیب می باشد نیاز به سی دقیقه زمان برای آماده شدن خواهد داشت.
شیرینی خشک

دستور تهیه “شیرینی خشک” خوشمزه با فیلینگ خامه و کدو حلوایی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
با آمدن پاییز، کدو حلوایی تازه هم به بازار می آید. بنابراین فرصت خوبی است تا یک شیرینی خوشمزه و نوین را با این ماده مغذی تهیه کنید.
فاج کره بادام زمینی

طرز تهیه فاج کره بادام زمینی به همراه مواد اولیه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
فاج کره بادام زمینی یک شکلات خوشمزه با طعم عالیست که می توانید هنگام نوشیدن چای و شیر از آن استفاده کنید.
شیرینی دانه ی کاج

شیرینی دانه کاج با طعم خوب و لذت بخش خانگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“شیرینی دانه ی کاج” جزو شیرینی های خوشمزه و مقوی است که می توانید به تعداد زیاد درست کنید و نگران خشک شدن یا تغییر مزه شان نباشید.
فاج مارشمالو و توت فرنگی

طرز تهیه فاج مارشمالو و توت فرنگی مخصوص پذیرایی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
فاج مارشمالو و توت فرنگی یکی از انواع شیرینی های خشک است که طرز تهیه راحتی دارد و بسیار خوشمزه می باشد.
صفحه 1 از 4