دسر های ایرانی

کاچی زایمان
“کاچی زایمان” یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و کاچی برای بعد از زایمان بسیار توصیه می شود تا انرژی از دست رفته را بدست آورد.
حلوای هویج

آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
یک روش مناسب کافی می باشد تا شما بتوانید بهترین “حلوای هویج” را مهیا نمایید.
طرز تهیه باسلوق

دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد.
شیر برنج

طرز تهیه “شیر برنج” : 18 فوت کوزه گری برای طعم خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
پیشمه ترکمنی

آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
پخت شیرینی “پیشمه” در بین ترکمن ها رواج دارد و از شیرینی های بسیار خوشمزه می باشد.
پولکی کنجدی

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
پولکی یکی از سوغاتی ها و شیرینی های معروف اصفهان می باشد که شما در آشپزخانه نمناک میتوانید به سادگی “پولکی کنجدی” را تهیه کنید.
باقلوای پسته

طرز تهیه “باقلوای پسته” خانگی ویژه برای میهمانی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر خمیر فیلو در خانه دارید، هر زمان که بخواهید می توانید “باقلوای پسته” خانگی برای مهمانان خود آماده کنید.
ترافل خرمایی

دسر شیک مخصوص پذیرایی ، “ترافل خرمایی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دستور تهیه دسر خوشمزه ترافل خرما را در این بخش از آشپزخانه نمناک می خوانید.
بستنی زمستانی

طرز تهیه “بستنی زمستانی” متنوع و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خاطرات دوران کودکی را با درست کردن “بستنی زمستانی” متنوع و خوشمزه زنده کنید.
قطاب عسلی خلخال

آموزش درست کردن ساده ترین و خوشمزه ترین “قطاب عسلی” خلخال

زمان مطالعه : 2 دقیقه
با این مقدار مواد می توانید 10 عدد “قطاب عسلی” خلخال را درست کنید. زمان لازم برای درست کردن این شیرینی 1 ساعت و 20 دقیقه است.
باقلوا بادام و نرگس

طرز تهیه باقلوا بادام و نرگس معطر و خوش مزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای آماده کردن باقلوا بادام و نرگس همان طور که خواهید خواند همانند آماده کردن باقلوای بادام عمل می کنیم اما بادام را با گل نرگس معطر می کنیم.
رشته خوشکار

دستور تهیه “رشته خوشکار” خوشمزه ترین شیرینی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“رشته خوشکار” یک نوع شیرینی چرب و شیرین سنتی گیلانی است که به دلیل طعم خاص و عطر خوش طرفداران زیادی دارد و معمولا آن را با چای میل می کنند.
رولت حلوا

طرز تهیه رولت حلوا مجلسی ! طعم ناب و لذت بخش

زمان مطالعه : 2 دقیقه
رولت حلوا از حلوای معمولی و کرمی تهیه می شود که می‎توان آن را به صورت رولت سرو کرد.طعم این حلوا به علت داشتن شکلات بسیار عالی است.
شیرینی توت بادامی

طرز تهیه ساده “شیرینی توت بادامی” خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“شیرینی توت بادامی” یکی از ساده ترین شیرینی های سنتی است. برای تهیه این شیرینی ساده و خوشمزه که از قدیم به شکل توت سفید تهیه می شده حتی به فر نیز نیازی ندارد.
اسپرینگ رول حلوا

نکات تهیه “اسپرینگ رول حلوا” + طرز تهیه کامل

زمان مطالعه : 1 دقیقه
وجود مغز گردو در دسر “اسپرینگ رول حلوا” می تواند ارزش تجربه طعم جدیدی را داشته باشد.
صفحه 1 از 3