دسر های ایرانی

دستور پخت “کاچی زایمان” خانگی خوشمزه و مقوی

زمان مطالعه : 2 دقیقه

“کاچی زایمان” یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و کاچی برای بعد از زایمان بسیار توصیه می شود تا انرژی از دست رفته را بدست آورد.

طرز تهیه ماقوت یزدی؛ دسری ارزان و شیک

اگر شماهم به دنبال دستور تهیه یک دسر ساده مجلسی و کم هزینه هستید میتوانید ماقوت یزدی را به روش زیر آماده کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

فالوده شیرازی یکی از دسرهای معروف این شهر است؛ بسیار ی از افرادی که به شیراز سفر می‌کنند، برای یکبار هم شده این دسر را امتحان می‌کنند. اگر شما هم از طرفداران این دسر هستید، برای دانستن طرز تهیه فالوده خوشمزه شیرازی در خانه با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

دلیل رنگ نگرفتن سمنو و راز خوش رنگ شدن سمنو

سمنو یک دسر غلیظ خوشمزه و کشدار ایرانی است که طعم و رنگ این دسر بستگی به نکاتی دارد که در هنگام طبخ رعایت کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

فوت و فنی که مزه شیر برنج رو خوشمزه تر میکنه

شیر برنج یکی از غذاهای محبوب و قدیمی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد اما برای خوشمزه تر شدن باید نکات و فوت و فن خاصی که دارد را بدانید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

شیر برنج واسه کیا ضرر داره؟

شیر برنج خوشمزه ترین و مقوی ترین دسر به شمار می آید اما برخی از افراد محدودیت هایی برای مصرف آن دارند و خوردن شیر برنج برای سلامتی آنها مضر است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

8 راز ساده واسه خوشمزه شدن شیربرنج

شیربرنج یکی از غذاهای مقوی و محبوب در بین ایرانیان است. توجه به نکات مهم در دستور پخت آن باعث خوشمزه شدن شیربرنج میشود.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

طرز تهیه “حلوای زنجبیلی” تبریزی ساده و مجلسی

“حلوای زنجبیلی” به دلیل داشتن زنجبیل، طبیعت مقوی و گرم داشته و مصرف آن در ماه رمضان توصیه می شود. همچنین باعث افزایش قندخون شده، تقویت کننده معده و ضدنفخ نیز می باشد.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ

یک روش مناسب کافی می باشد تا شما بتوانید بهترین “حلوای هویج” را مهیا نمایید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

“باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “شیر برنج” خانگی با ترفند های عالی

“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق‌العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی

پخت شیرینی “پیشمه” در بین ترکمن ها رواج دارد و از شیرینی های بسیار خوشمزه می باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

پولکی یکی از سوغاتی ها و شیرینی های معروف اصفهان می باشد که شما در آشپزخانه نمناک میتوانید به سادگی “پولکی کنجدی” را تهیه کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “باقلوای پسته” خانگی ویژه برای میهمانی ها

اگر خمیر فیلو در خانه دارید، هر زمان که بخواهید می توانید “باقلوای پسته” خانگی برای مهمانان خود آماده کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

دسر شیک مخصوص پذیرایی ، “ترافل خرمایی”

دستور تهیه دسر خوشمزه ترافل خرما را در این بخش از آشپزخانه نمناک می خوانید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفحه 1 از 4