کرم و موس

زبایونه(zabaione)
“زبایونه” یکی از کرم های کلاسیک پرطرفدار است که طرز تهیه متعلق به ایتالیایی ها می باشد.
آسانترین موس شکلات دنیا

طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا

زمان مطالعه : 1 دقیقه
یک دسر شکلاتی بسیار لذیذ که با کمترین مواد و به مراتب سریع تر از هر موس شکلات دیگری آماده می شود.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
کرم بروله شکلاتی

طرز تهیه “کرم بروله شکلاتی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم بروله شکلاتی”, زمان آماده سازی: 15 دقیقه، زمان استراحت مواد: 2 ساعت و زمان پخت: 35 دقیقه است.
موس لیمو پرتقالی

آموزش درست کردن “موس لیمو پرتقالی” خوش طعم

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“موس لیمو پرتقالی” یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و برای پذیرایی از مهمان های ویژه خود استفاده نمایید.
کرم اسپرسو

طرز تهیه “کرم اسپرسو”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم اسپرسو” را درست کنید و از آن لذت ببرید. با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید از این دسر درست کنید.این دسر در مدت 45 دقیقه آماده سرو می شود.
کرم باترمیلک

طرز تهیه “کرم باترمیلک” با توت فرنگی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم باترمیلک” توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که طرفداران زیادی بین کودکان و بزرگسالان دارد.
موس قهوه

آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
اگر علاقه فراوانی به نوشیدن قهوه و همچنین خوردن مشتقات قهوه به صورت سفت شده هستید حتما با روش تهیه “موس قهوه” بسیار خوشمزه در سایت نمناک همراه ما باشید.
کرم پاتیسیر

طرز تهیه “کرم پاتیسیر”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
شما می توانید “کرم پاتیسیر” خوشمزه و پر استفاده را برای روی کیک های مختلف، انواع دسر و یا همراه با انواع میوه بصورت سس سالاد میوه استفاده و میل کنید.
کرم کاتالانا

طرز تهیه “کرم کاتالانا” (Crema Catalana)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“کرم کاتالانا” یکی از کرم های پرطرفدار اسپانیایی است که درست کردن آن کار سختی نیست و به راحتی میتوانید آن را در منزل درست کرده میل کنید.
کرم انجلیس

طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کِرِمی خوشمزه که می توانید بعنوان دسر یا سس کیک و شیرینی از آن استفاده کنید. “کرم انجلیس” را می توانید به تنهایی همراه با گلابی یا سیب پخته یا گریل شده بعنوان دسر سرو کنید.
کِرم فِرش(Crème fraiche)

طرز تهیه کِرم فِرش (Crème fraiche)

زمان مطالعه : 1 دقیقه
این سس در 20 دقیقه آماده می شود و پس از آن تا 2 روز باید هر 6 ساعت هم زده شود تا مزه و غلظت لازم را بگیرد. این کرم را می توانید در داخل یا همراه با انواع غذا و دسرها سرو کنید و مزه بهتری به خوراکی های خود ببخشید.
کرم کارامل

طرز تهیه “کرم کارامل” یک دسر پرطرفدار

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“کرم کارامل” یکی از دسرهای معروف فرانسوی است و از آنرو که این دسر خوشمزه طرفداران زیادی دارد پیشنهاد میشود که شما نیز در سفره خود استفاده کنید..
سس کاراملی

طرز تهیه “سس کاراملی” با شکر قهوه ای به صورت خیلی ساده

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس کاراملی” از جمله سس های فوق العاده خوشمزه می باشد که طرز تهیه ی آن را در آشپزخانه نمناک خواهید دید.
کرم نارگیل

آموزش کامل درست کردن “کرم نارگیل”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
همیشه برای تزئین و یا خوشمزه کردن کیک ها و شیرینی هایمان از خامه فرم گرفته استفاده می کنیم. اما اینبار ما “کرم نارگیل” را به جای خامه زده شده برای شما پیشنهاد داریم.
موس آلبالو

نحوه درست کردن “موس آلبالو” به همراه نکات کاملا ریز

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“موس آلبالو” روش های بسیار زیبایی را برای تزیین دارد که می توان با مربای آلبالو نیز یک تزیین شیک را بر روی آن پیاده سازی کرد.
صفحه 1 از 4