مربا و کمپوت

ترشی انجیر
اگر بخواهید یک ترشی جدید و متفاوت در خانه درست کنید، “ترشی انجیر” گزینه خوبی برای انتخاب شماست چون طعم بی نظیری دارد.
مربا گل گاو زبان

دستور پخت متفاوت“مربا گل گاو زبان”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربا گل گاو زبان” از جمله مرباهای بسیار خوشمزه و با طعم فوق العاده می باشد که پیشنهاد میشود برای صبحانه آن را درست کنید و علاوه بر طعم لذیذش از خاصیت آن هم بهرمند شوید.
نگهداری مربا

راز کدبانوهای ماهر در نگهداری مربای خانگی

زمان مطالعه : 6 دقیقه
مربا یکی از خوراکی های پرمصرف است که خانم ها با انواع میوه های مختلف آن را درست می کنند، اما در نحوه نگهداری این مرباهای خانگی با مشکل مواجه هستند.
کمپوت سیب

آموزش مرحله به مرحله پخت “کمپوت سیب” خانگی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کمپوت سیب” دسر یا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که برای تهیه آن فقط به سیب نیاز دارید و گلاب برای مطبوع کردن آن نیاز دارید.
مربای هویج

پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در این بخش از آشپزخانه نمناک روش ساده و بسیار راحت درست کردن “مربای هویج” را به شما آموزش خواهیم داد.
مربای گلابی

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “مربای گلابی” پیچیده نمی باشد اما اگر نکات لازم را رعایت نکنید امکان اینکه طعم خوبی از مربا عائد شما نشود وجود دارد.
مربای سیب

نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای درست کردن “مربای سیب” ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید...
نکات پخت مربا

10 نکته کلیدی برای پخت هرنوع مربا

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه یک مربای خوشمزه داشته باشید باید نکاتی بسیار مهم مثل ظرف شیشه ای و غلظت و میزان شکر و ظرف پختن و اندازه جوشیدن در پخت مربا را رعایت کنید.
مربای سیب و زنجبیل

طرز تهیه “مربای سیب و زنجبیل” فوق العاده خوشمزه در خانه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربای سیب و زنجبیل” خیلی خوشمزه و مقوی است و ما قصد داریم در این مطلب طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم .
مربای ترب سفید

نحوه درست کردن “مربای ترب سفید” به شکل گل رز

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای تهیه “مربای ترب سفید” ابتدا ترب ها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده می کنیم و 4 ساعت در آب آهک قرار می دهیم و بعد 2 ساعت در آب سرد قرار داده...
کمپوت گیلاس

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله پخت “کمپوت گیلاس”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای درست کردن “کمپوت گیلاس” خوشمزه ابتدا گیلاس ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس ها را در آن بریزید و...
مربای گیلاس

طرز تهیه متفاوت درست کردن “مربای گیلاس” خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای تهیه “مربای گیلاس” ابتدا گیلاس ها را تمیز و برگ های آن را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید.
مربای آلو قرمز

نحوه درست کردن “مربای آلو قرمز” بسیار ساده و دلچسب

زمان مطالعه : 1 دقیقه
با خواندن دستور تهیه “مربای آلو قرمز” به راحتی این مربای خوشمزه را در خانه درست کنید.
مربای کامکوات

آموزش جالب و مرحله به مرحله پخت “مربای کامکوات” خانگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن “مربای کامکوات” ابتدا کامکوات را کاملا بشویید و بعد به کمک چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد کنید.
مربای انار

طرز تهیه متفاوت درست کردن “مربای انار” خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربای انار” خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.
صفحه 1 از 6