زمان زیادی که برای پخت برخی از انواع حبوبات نیاز است، با رعایت چند نکته و استفاده از ترفندهای خاص میتوان این مشکل را حل کرد.
حبوبات اگر به درستی و در جای مناسب نگهداری نشوند دچار حشره زدگی می شوند. با روش های مناسب می توانید این حشرات را از بین ببرید یا از ایجاد آنها جلوگیری کنید.
از فواید حبوبات می توان به توانایی آن ها در بهبود هضم، تقویت سلامت قلب، کمک به کاهش وزن و تثبیت سطح قند خون اشاره کرد.
همه غذاهایی که میخورید باید وابسته به نوع مزاجتان انتخاب شوند، ماش هم یکی از مواد غذایی پر مصرف است که با اطلاع از مصلحات آن میتوانید این حبوبات را طبخ کنید.
خیساندن حبوبات یکی از روش های مهم برای گرفتن نفخ حبوبات است که به زودتر پخته شدن حبوبات نیز کمک زیادی میکند اما نحوه خیساندن حبوبات ها با یک دیگر متفاوت است.
نفخ یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارش است که اغلب بعد از مصرف حبوبات ایجاد می شود اما روشی ساده وجود دارد که می توانید با خیال راحت حبوبات مصرف کنید.
پختن حبوبات هنگام آشپزی بسیار زمان بر است بنابراین برای آشپزی راحت تر و سریع تر می توانید حبوبات را نیم پز کرده و در فریزر نگهداری کنید.
احتمال ایجاد نفخ برای فرد در صورت استفاده از حبوبات وجود دارد اما بدن نیاز مبرم به مصرف آن دارد، بنابراین باید از راه حل های مبارزه با نفخ استفاده کنیم.
سویا خواص و فواید فوق العاده ای برای سلامتی و پوست و مو دارد، البته مصرف سویا عوارض جانبی را هم به همراه دارد که باید از آن ها اطلاع داشته باشید.
نخود فواید فراوانی دارد و می توان گفت که برای سلامتی بدن فوقالعاده است. همچنین درمان عفونت های قارچی و تقویت رشد مو، نمونه هایی از خواص نخود می باشند.
جوانه ماش خواص بسیار خوبی دارد و از خواص آن می توان کمک به سلامت قلب و استخوان، درمان استرس، سلامت سیستم ایمنی بدن و درمان کم خونی نیز اشاره کرد.
برای تهیه دونات عدس یا حبوبات دلخواه را خیس کرده و در صورت ممکن پوست بگیرید . حبوبات را در بلندر له کنید . سپس مواد را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا یکدست شود .
وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب می شود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.
عدس طبع سردی دارد و مصرف آن در بیماران مبتلا به سرطان به دلیل غلبه سودا بر بدن توصیه نمیشود .
خانم هایی که در دوران بارداری و شیردهی هستند باید به تغذیه خود در این دوران اهمیت زیادی قائل شده و برای جلوگیری از برخی مشکلات گوارشی در مصرف غذاهای خود دقت کنند.