“سوشی سبزیجات” یک نوع غذای دریایی و البته رژیمی غنی است که در مدت 45 دقیقه آماده سرو می شود. این سوشی با سس سویا و سبزیجات تازه تهیه می شود.
سرکه سوشی چاشنی ویژه ای برای اکثر غذاهای ژاپنی مخصوصاً سوشی و ساشیمی محسوب می شود. شما می توانید به راحتی و در کمتریت زمان “سرکه سوشی” را تهیه نمایید. این سرکه در 15 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه سوشی تن را در آشپزخانه نمناک در بخش غذاهای خارجی می توانید نظاره بنمایید.
اگر از طعم ماهی در سوشی خوشتان نمی آید، این سوشی مناسب شماست چون با استیک تهیه و با ذائقه ایرانی سازگار است.
سوشی رول کالیفرنیا در محبوبیت جهانی سوشی، نقش به سزایی داشته است. دستورالعمل زیر هم مناسب رول های معمولی و هم رول های پشت و رو می باشد. در این رول می توانید به جای آواکادو از انبه هم استفاده نمایید.
سوشی تِماکی که به سوشی مخروطی یا سوشی رول دستی نیز می گویند، یک نوع سوشی است که خارج از ژاپن و با تأثیر پذیری از آشپزی غربی شکل گرفته است.همراه ما باشید.
این روش پخت برنج سوشی در ژاپن و کشورهای آسیای شرقی است که علاقه مندان سوشی می توانند از آن استفاده نمایند.
می توانید “کیک سوشی” را که از میگو، خرچنگ، جلبک، برنج و سس واسابی تهیه شده است به عنوان میان وعده و غذای سرد یا گرم میل کنید.
“سوشی نان” به عنوان اردور، کم هزینه و بسیار خوش خوراک است. با این مقدار مواد می توانید 8 قطعه سوشی تهیه کنید در کمتر از 15 دقیقه درست کنید.