غذای ساده اسپانیایی را با مواد مختلفی که در منزل دارید و با طعم دلخواه خانواده در زمان کوتاهی آماده کنید. اگر از کنسرو نخود استفاده کنید به طبع زمان پخت بسیار کوتاهی برای این غذا می توانید در نظر بگیرید؛ اما می توانید از روز قبل نیز نخود را خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید که باعث نفخ نشود سپس برای 3 تا 4 ساعت بپزید و در این غذا از آن استفاده کنید.
این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه تورتیلای کدو به سبک اسپانیایی ها را برای شما آماده کرده ایم.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
“پلو مرغ اسپانیایی” یک غذای ساده و خوشمزه ای است که می توانید آن را به آسانی برای همین امشب آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
“گازپاچو” رقیب اسپانیایی آب دوغ خیار که ترکیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود.
“پلو مرغ اسپانیایی” خوش رنگ و لعاب و مطابق ذائقه ایرانی هاست. آن را به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه امتحان کنید. زمان آمادهسازی: 02 دقیقه و زمان پخت: 82 دقیقه است.
در آشپزی اسپانیایی بیشتر غذاها از مواد دریایی و سبزیجات درست میشود. این دستور پخت سنتی بهترینهای هر دو مورد را ترکیب میکند.
“خوراک بیفتک” به همراه سالاد اسفناج مرکاپتو و دسر انبه سرو می شود که طرز تهیه و اماده سازی تمام آنها را در این بخش از آشپزخانه نمناک می توانید بیاموزید.
آشپزخانه ی نمناک در این بخش از طرز تهیه غذاهای خارجی طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی که یک نوع کباب پر طرفدار است را برایتان در نظر گرفته است.
“جوجه کباب اسپانیایی” به نام پینچوی مرغ با ادویه های مخصوص و طعمی متفاوت تهیه می شود که برای داشتن تنوع غذایی البته غذای سالم یک توصیه ی عالی است.