نکات آشپزی

نحوه خرد كردن مرغ
اگر مرغی کامل خریده اید نیازی به نگرانی نیست شما می توانید در خانه با روشی ساده ولی حرفه ای یک مرغ درسته را به 8 قسمت تقسیم کنید.
ترفند خانه داری

ترفندهای جالب خانگی برای آشپزی و خانه داری راحت

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خانه داری کاری دلنشین ولی زمان بر است ، امروزه ترفندهای جدیدی برای سریعتر انجام شدن کارهای خانه وجود آمده که بهتر است با آن ها آشنا شوید.
ترفندهای مهم خانه داری

مهم ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی برای تمام خانم ها

زمان مطالعه : 7 دقیقه
یکی از ترفندهای مهم در خانه داری جلوگیری گیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام آبپز شدن است این کار را با کمی نمک می توانید انجام دهید.
شل شدن ماست

علت شل شدن ماست خانگی چیست؟ + راه حل

زمان مطالعه : 4 دقیقه
شل شدن ماست به این علت است که احتمالا دمای شیر مناسب نبوده و یا مایه را کم زده اید مایه ماست باید پرچرب و سفت باشد تا ماست شل نشود.
شستن کلم بروکلی

آموزش 3 روش مطمئن برای شستن کامل کلم بروکلی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار پرخاصیت و سالم می باشد اما به دلیل شکل ظاهری که دارد ممکن است داخل آن کرم هایی وجود داشته باشد پس باید برای شستن این گیاه از روش های مناسبی استفاده کنید.
شستن مرغ

اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ

زمان مطالعه : 5 دقیقه
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
پاک کردن کنگر فرنگی

روش اصلی و درست پاک کردن کنگر فرنگی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پاک کردن کنگر فرنگی بنظر کاری دشوار می آید در صورتی که اگر نکات ریز و درشت آن را بدانید به راحتی این کار را انجام خواهید داد.
فریز کردن پیاز

سیر داغ و پیاز داغ رو فریز کنیم یا نه ؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خانم ها فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ را برای صرفه جویی در وقت انجام می دهند اما باید اصول و روش صحیح نگهداری آن را بدانند تا از خراب شدن پیاز سرخ شده در طولانی مدت جلوگیری کنند.
کپک رب

کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
اشتباه دکوراسیون آشپزخانه

اشتباه رایجی که آشپزخانه تان را شلخته می کند

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در دکوراسیون و چیدمان لوازم آشپزخانه باید به نکات و اشتباهات رایجی که خانم ها انجام می دهند توجه کنید تا یک آشپزخانه راحت و کاربردی داشته باشید.
پاک كردن پای مرغ

آموزش نحوه صحیح پاک کردن و پخت پای مرغ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید.
راه های خشک کردن میوه

آموزش کامل 6 روش خشک کردن میوه در خانه

زمان مطالعه : 7 دقیقه
اگر در خانه دستگه خشک کردن میوه ندارید می توانید میوه هایتان را در آفتاب یا فر و به روش های دیگری خشک کنید و نگاه دارید.
شستن خاکشیر

شستن راحت خاکشیر به روش حرفه ای ها

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خاکشیر یکی از بهترین شربت ها برای رفع تشنگی است که دارای خواص دیگری هم می باشد و به دلیل ریز بودن ذراتش، شستن آن روشی خاص دارد.
خمیر نشدن برنج

درست کردن بهترین پلو بدون خمیر شدن برنج و شفته شدن

زمان مطالعه : 2 دقیقه
وقتی برنجی رو آبکش یا کته می کنید، خطر خمیر شدن، غذاتون رو تهدید می کنه. ممکنه همه راه ها رو برای رفع این خطر درست رفته باشید، اما موقع کشیدن غذا ببینید برنج تون مثل کته رشتی خمیر و بهم چسبیده است.
روش های خشک کردن انجیر

طریقه و روش صحیح خشک کردن انجیر در منزل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
انجیر سرشار از آهن، کلسیم و پتاسیم است و با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماهها حفظ کنید و با چای میل کنید.
صفحه 1 از 3