نکات آشپزی

اشتباهات آشپزی
اشتباهاتی در آشپزی وجود دارد که شاید به عقیده برخی از افراد اشتباه کوچکی باشد اما بسیار تاثیرگذار در پخت و آماده سازی غذا خواهد بود.
پاک كردن پای مرغ

آموزش نحوه صحیح پاک کردن و پخت پای مرغ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست می باشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید.
ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند

زمان مطالعه : 7 دقیقه
پختن غذا به هر نحوی نشانه بلد بودن آشپزی نمی باشد، بلکه خانم ها باید از ترفندهای مهم آشپزی برای از بین بردن سوختگی، تندی و ترشی و ... هم مطلع باشید.
نکات جوجه کباب

نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
ترفندهای مهم خانه داری

مهم ترین ترفندهای خانه داری و آشپزی برای تمام خانم ها

زمان مطالعه : 7 دقیقه
یکی از ترفندهای مهم در خانه داری جلوگیری گیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام آبپز شدن است این کار را با کمی نمک می توانید انجام دهید.
رفع بوی گوشت

تکنیک سرآشپزها برای رفع بوی گوشت از غذا

زمان مطالعه : 6 دقیقه
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
خوابیدن پف کیک

علت “خوابیدن پف کیک” بعد از پختن چیست؟؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“خوابیدن پف کیک” یکی از مشکلاتی است که در هنگام پخت کیک با آن روبه رو می شویم و آن هم به دلیل رعایت نکردن نکات ریزی است که در این آموزش گفته شده است.
شل شدن ماست

علت شل شدن ماست خانگی چیست؟ + راه حل

زمان مطالعه : 4 دقیقه
شل شدن ماست به این علت است که احتمالا دمای شیر مناسب نبوده و یا مایه را کم زده اید مایه ماست باید پرچرب و سفت باشد تا ماست شل نشود.
آشپزی همسر

همسرم اصلا آشپزی بلد نیست چه کنم؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر همسر شما آشپزی بلد نیست یا دستپخت خوبی ندارد شما باید با او صادق باشید و با رفتارهای مناسب و روش صحیح این مسئله را بیان کنید تا دستپخت همسرتان بهبود یابد.
شستن مرغ

اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ

زمان مطالعه : 5 دقیقه
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
غذای شور

به راحتی شوری غذایتان را از بین ببرید + آموزش

زمان مطالعه : 6 دقیقه
شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و می توان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
ترفند خانه داری

ترفندهای جالب خانگی برای آشپزی و خانه داری راحت

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خانه داری کاری دلنشین ولی زمان بر است ، امروزه ترفندهای جدیدی برای سریعتر انجام شدن کارهای خانه وجود آمده که بهتر است با آن ها آشنا شوید.
غلیظ شدن قورمه سبزی

10 نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.
نبستن ژله

علت اصلی نبستن ژله چیست ؟ + ترفند حرفه ای ها

زمان مطالعه : 3 دقیقه
حتما برایتان پیش آمده که برای میهمانتان ژله تهیه کرده اید و موقع سرو با نبستن ژله روبرو شدید، بنظرتان علت چیست؟ اشتباه در ترکیب مواد اولیه یکی از علل آن است.
اندازه ها در آشپزی

همه چیز را در مورد اندازه های آشپزی بدانید

زمان مطالعه : 6 دقیقه
برای آشپزی بیشتر اندازه گیری مواد به پیمانه اشاره شده است اما ممکن است پیمانه استاندارد در دسترس همه نباشد برای اندازه گیری بدون پیمانه به مطلب زیر توجه کنید.
صفحه 1 از 3