اگر شما به کشمش در آبدوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید این مطلب برای شماست.
سوال اصلی که قبل از درست کردن رب خانگی داریم، این است که یک کیلو گوجه چقدر رب میدهد یا چند کیلو گوجه فرنگی یک کیلو رب می دهد؟
گاهی پیازی که در غذا استفاده می کنید یا خود غذا شیرین می شود و شما به دنبال راهی برای رفع این مشکل هستید، ما ترفند هایی برای رفع شیرینی غذا آماده کرده ایم.
برخی نکات در آشپزخانه بسیار متداول و رایج هستند و بسیاری عادت به انجام آن ها دارند درصورتی که این نکات جزء اشتباهات رایج در آشپزخانه به شمار می آیند .
خانه داری کاری دلنشین ولی زمان بر است ، امروزه ترفندهای جدیدی برای سریعتر انجام شدن کارهای خانه وجود آمده که بهتر است با آن ها آشنا شوید.
از آنجایی که مصرف بیش از اندازه غذاهای سرد باعث بروز مشکلاتی در بدن می شود در این مطلب ترفند هایی برای از بین بردن سردی مواد غذایی بهتان معرفی کرده ایم.
کدبانو شدن فوت و فن و ترفندهای کوچک و بزرگی دارد که با دانستن آنها بسیاری از کارهای سخت و اذیت کننده را برایتان کاملا راحت و خانه داری را لذت بخش میکند.
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و می توان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
ساخت کاغذ روغنی در خانه، کار بسیار سادهای است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد. طرز ساخت کاغذ روغنی برای هواپز، شیرینی پزی و آشپزی را در این مطلب بخوانید.
قاشق چایخوری و قاشق مرباخوری دو نوع قاشق کوچک هستند که در آشپزخانه استفاده میشوند، اما تفاوتهایی در اندازه و کاربرد آنها وجود دارد که در این مطلب به شکل واضح برایتان توضیح داده شده است.
اگر همسر شما آشپزی بلد نیست یا دستپخت خوبی ندارد شما باید با او صادق باشید و با رفتارهای مناسب و روش صحیح این مسئله را بیان کنید تا دستپخت همسرتان بهبود یابد.
پیاز یکی از مواد اصلی در بسیاری از دستورهای آشپزی است اما اگر به دلایلی نمیخواهید از آن استفاده کنید با بهترین گزینههای جایگزین پیاز در غذاها آشنا شوید.
اشتباهاتی در آشپزی وجود دارد که شاید به عقیده برخی از افراد اشتباه کوچکی باشد اما بسیار تاثیرگذار در پخت و آماده سازی غذا خواهد بود.
اگر خورشت یا برنج شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از تکنیک های آشپزی در کمترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.