نکات آشپزی

بجای کشمش تو آبدوغ خیار چی بریزم؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه

اگر شما به کشمش در آبدوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید این مطلب برای شماست.

هر چند کیلو گوجه یک کیلو رب میده؟

سوال اصلی که قبل از درست کردن رب خانگی داریم، این است که یک کیلو گوجه چقدر رب میدهد یا چند کیلو گوجه فرنگی یک کیلو رب می دهد؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه

روش رفع شیرینی غذا و گرفتن شیرینی پیاز غذا

گاهی پیازی که در غذا استفاده می کنید یا خود غذا شیرین می شود و شما به دنبال راهی برای رفع این مشکل هستید، ما ترفند هایی برای رفع شیرینی غذا آماده کرده ایم.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

اشتباهات ریز اکثر خانم ها در آشپزخانه

برخی نکات در آشپزخانه بسیار متداول و رایج هستند و بسیاری عادت به انجام آن ها دارند درصورتی که این نکات جزء اشتباهات رایج در آشپزخانه به شمار می آیند .

زمان مطالعه : 5 دقیقه

ترفندهای جالب خانگی برای آشپزی و خانه داری راحت

خانه داری کاری دلنشین ولی زمان بر است ، امروزه ترفندهای جدیدی برای سریعتر انجام شدن کارهای خانه وجود آمده که بهتر است با آن ها آشنا شوید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

روش گرفتن سردی غذاهارو بلدی؟ ترفندی که خیلی ها نمیدونن

از آنجایی که مصرف بیش از اندازه غذاهای سرد باعث بروز مشکلاتی در بدن می شود در این مطلب ترفند هایی برای از بین بردن سردی مواد غذایی بهتان معرفی کرده ایم.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
زمان مطالعه : 3 دقیقه

ترفندهای خانه داری و آشپزی برای کدبانو شدن

کدبانو شدن فوت و فن و ترفندهای کوچک و بزرگی دارد که با دانستن آنها بسیاری از کارهای سخت و اذیت کننده را برایتان کاملا راحت و خانه داری را لذت بخش میکند.

زمان مطالعه : 9 دقیقه

تکنیک سرآشپزها برای رفع بوی گوشت از غذا

روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

به راحتی شوری غذایتان را از بین ببرید + آموزش

شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و می توان به راحتی شوری غذا را از بین برد.

زمان مطالعه : 8 دقیقه

طرز تهیه کاغذ روغنی خانگی و بهترین جایگزین آن در فر و هواپز

ساخت کاغذ روغنی در خانه، کار بسیار ساده‌ای است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد. طرز ساخت کاغذ روغنی برای هواپز، شیرینی پزی و آشپزی را در این مطلب بخوانید.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
زمان مطالعه : 3 دقیقه

فرق قاشق چایخوری با مرباخوری در سایز و گرم

قاشق چایخوری و قاشق مرباخوری دو نوع قاشق کوچک هستند که در آشپزخانه استفاده می‌شوند، اما تفاوت‌هایی در اندازه و کاربرد آن‌ها وجود دارد که در این مطلب به شکل واضح برایتان توضیح داده شده است.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
زمان مطالعه : 3 دقیقه

همسرم آشپزی بلد نیست چه کنم؟

اگر همسر شما آشپزی بلد نیست یا دستپخت خوبی ندارد شما باید با او صادق باشید و با رفتارهای مناسب و روش صحیح این مسئله را بیان کنید تا دستپخت همسرتان بهبود یابد.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر

پیاز یکی از مواد اصلی در بسیاری از دستورهای آشپزی است اما اگر به دلایلی نمی‌خواهید از آن استفاده کنید با بهترین گزینه‌های جایگزین پیاز در غذاها آشنا شوید.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
زمان مطالعه : 4 دقیقه

اشتباهات بزرگ شما در آشپزی و آماده سازی غذا

اشتباهاتی در آشپزی وجود دارد که شاید به عقیده برخی از افراد اشتباه کوچکی باشد اما بسیار تاثیرگذار در پخت و آماده سازی غذا خواهد بود.

زمان مطالعه : 10 دقیقه

رفع بوی سوختگی از خورشت تو سه سوت

اگر خورشت یا برنج شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از تکنیک های آشپزی در کمترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه
صفحه 1 از 7