خشک کردن انگور و تهیه کشمش و مویز خانگی روش های مختلفی دارد. خشک کردن انگور در آفتاب یا سایه از جمله روش های درست کردن کشمش در خانه می باشند.
کشمش میوه خشک و مغذیاست که از انگور تهیه می شود و همان قدر که انگور انواع و اقسام مختلف دارد، طبیعی است که این تنوع را در کشمش نیز بتوان یافت.
دادن کشمش به کودکان علاوه بر بی خطر بودن بسیار برای آن ها مفید است می دانید فواید آن چیست.
کشمش غنی از فیبر و کلسیم و آهن بسیاریست که خوردن آن در بارداری بسیار توصیه شده و می تواند باعث تقویت دندان و هضم بهتر و رفع گرسنگی مادر شود.
آب کشمش دارای خواص و مزایای بسیاری است، البته مصرف آب کشمش به صورت ناشتا خواص فراوانی برای بدن به همراه دارد.
مصرف کشمش، خاصیت های شگفت انگیزی را به همراه دارد، از “خواص کشمش” می توان به تقویت سلامت دهان، درمان کم خونی، بهبود سلامت پوست و بهبود خواب اشاره کرد.
ته چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که از مزه ی بسیار جالبی برخوردار می باشد.
“کشمش پلو” را می توانید با طرز تهیه آماده شده در بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.
کشمش و مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمی دهد و حتی اثر نیرو بخش آن بیشتر می شود. مویز سرشار از ویتامین های E ، A ، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است.
غذاهای سالم زیادی در دوران بارداری نیاز می باشد که کشمش یکی از این مواد غذایی است،مواردی که در مطلب زیر آمده است به مزایای معجزه آسای کشمش اشاره کرده است.
خوردن مویز یا همان کشمش سیاه که مزه ی خیلی خوبی هم دارد برای پیشگیری از بسیاری بیماری ها توصیه میشود و برای تقویت حافظه عالی است .
آیا استفاده از مویز و کشمش در غذا و سرخ کردن آنها باعث نجاست و حرام بودن غذا می شود؟ حکم شرعی این سوال توسط مراجع دینی پاسخ داده شده است.
مصرف مویز خواص و فواید بسیاری را به همراه دارد، همچنین مصرف مویز به درمان برخی از بیماری ها، سلامت بدن و زیبایی، درمان کم خونی و ریزش مو کمک شایانی می کند.
یکی ازخوشمزه ترین غذاهای محلی منطقه لارستان فارس …. برای آشنایی با روش تهیه “کشمش پلو” با ماهی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
توصیه های مهم تغذیه ای برای ماه مبارک رمضان و ویژه وقت افطار را در سایت نمناک بخوانید. روزه داران چه چیزهایی بخورند و چه چیزهایی نخورند؟