املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در لیست املت جدید و صبحانه مقوی قرار داد.
“خوراک مرغ و لوبیا قرمز” بلغاری همانطور که از نامش پیداست،غذای کشور بلغارستان است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مصرف “سوپ لوبیا قرمز” به علت وجود برنج گلوتن دار در ترکیب آن به افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، توصیه نمی شود.
ترکیب برنج و لوبیا قرمز(Red Beans and Rice) یک طعم فوق العاده داره که تا امتحان نکنید، نمی تواید لذت آن را تصور کنید علاوه بر این لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران خواص زیادی دارد که برای بدن مفید خواهد بود .
این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می توانید از دانه های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود 2 پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید