نخود فرنگی جزء حبوباتی است که مصرف آن به صورت پخته و خام بسیار مفید است. از این رو غذاهای نونی و برنجی راحت و خوشمزه ای میتوانید با نخود سبز درست کنید.
در این مطلب طرز تهیه تاس کباب نخود فرنگی فوق العاده خوشمزه رو قرار دادیم تا از تهیه آن لذت ببرید.
لازانیای نخود سبز یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای وعده های نهار و شام می باشد. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
“خورش نخود فرنگی” از غذاهای ایرانی محبوب است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
“سوپ نخود فرنگی” با پنیر چدار و پیازچه، غذایی ساده، سریع و بسیار خوشمزه است.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
“پوره نخود فرنگی” با پنیر پارمزان، همراه کراکر یا نان تست یک اسنک سالم و خوشمزه است. همراه ما باشید.
کوکو یکی از غذاهای گیاهی و پرطرفدار بین ایرانی ها است.در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “کوکوی نخود سبز” را شرح خواهیم داد. همراه ما باشید.
یکی از خوشمزه ترین انواع پوره که در کنار بشقاب استیک و دیگر غذاهای گوشتی زیبا و دلچسب است. با این مقدار مواد می توانید برای 14 نفر پورۀ نخود فرنگی تهیه کنید.
راویولی نوعی بالشتک کوچک از جنس پاستا است که به صورت چهار گوش یا گرد تهیه می شود. داخل راویولی را می توان با انواع سبزیجات، گوشت و پنیر پر کرد
این غذای گیاهی و سالم، برای همه و به خصوص زنان باردار بسیار مقوی و مفید است.آموزش تهیه را در این بخش از آشپزخانه نمناک ببینید.
“پاستا با گوجه” و نخود فرنگی یک غذای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی می باشد که در 30 دقیقه آماده می شود.
با “سوپ نخود فرنگی” نعناعی کم چرب و کم هزینه خود را در روزهای سرد پائیزی گرم کنید. فراموش نکنید نعناع مانع سرماخوردگی می شود.
برای تهیه “خورش نخود سبز” ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه ها قهوه ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید.
“خوراک نخود فرنگی” و گوشت یک غذای هندی است را حداکثر در 1 ساعت می توانید درست کنید. به جای گوشت می توانید از سویا نیز استفاده کنید که طعم آن در کنار سبزیجات و چاشنی های مختلف بسیار دلپذیر خواهد بود.
کتلت از جمله غذاهایی است که علاقمندان خاص خود را دارد و در این مطلب برای شما دستور تهیه “کتلت مرغ با نخود فرنگی” را در نظر گرفته ایم.