بیماری فاویسم بیماری خونی است که از طریق مصرف باقالا و برخی داروها به وجود می آید که فقط از طریق آزمایش خون قابل تشخیص است.
با رسیدن فصل سرما یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها به شمار میرود، تهیه این خوراکی با طعمی خوشمزه و فوق العاده در منزل دلچسبتر هم میشود.
افزایش انرژی بدن، زیبایی پوست، درمان کم خونی، درمان یبوست و کاهش وزن از خواص باقلا هستند، البته استفاده از باقلا یا باقلی برای زنان باردار و کودکان نیز مفید است.
باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار فصل های پاییز و زمستان است که به خاطر محبوبیت زیادش در اکثر مغاز ها و دکه ها سرو میشود.
برای مصرف و نگهداری باقلا سبز باید شما حتما با روش پخت، فریز و یا خشک کردن باقلا کاملا آشنا باشید تا در مواقع مصرف از طعم واقعی باقلا سبز لذت ببرید.
باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است که در این بخش آشپزخانه ی نمناک طرز تهیه “باقلا قاتق” گیلانی را آموزش می دهد.
“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
“کوفته شویدباقلا” یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
“بیماری فاویسم” یا حساسیت به باقلا ، بیماری است که به دلیل کمبود آنزیمی به نام گلوکز6 فسفات دی هیدروژناز (G6pd) بروز می کند. در این بخش توضیحات کاملی درباره علل و راههای درمان کودکان فاویسمی خواهید خواند.
شما به راحتی و با دستور پخت بسیار آسان میتوانید یک “باقلا پلو” خوشمزه با گوشت بوقلمون را در منزل تهیه کنید.
خورش یونانی خوشمزه حاوی باقلا، بادمجان، کدو سبز، فلفل قرمز، سیب زمینی و زیتون سیاه که با پنیر خرد شده سرو می شود. در ادامه با دستور پخت خوراک باقلا بادمجان یونانی همراه ما باشید.
باقلا قاتق جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالیه که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش رو تو بقیه نقاط کشورمون باز کرده. این خورشت فوقالعاده سریع حاضر میشه و خیلی هم لذیذه …