کیک گردویی یکی از انواع کیک های ساده برای صبحانه، عصرانه و مهمانی است که چند ترفند کلیدی دارد که رعایت آنها به خوشمزه شدن کیک گردویی شما کمک خواهد کرد.
کیک های شکلاتی گردویی از جمله کیک هایی هستند که بسیار پر طرفدار و لذیذ هستند که کمتر کسی ممکن است به خوردن یک تکه از این کیک ها نه بگوید.
درست کردن کیک کار بسیار لذتبخشی است مخصوصا اگه برای یه بعداز ظهر پاییزی درست بشه و با یک فنجان چای گرم میل بشه. “کیک گردو و بادام” کیک خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید.
در این مطلب طرز تهیه کیک کشمش و گردوی خوشمزه و خوش پخت را آموزش می دهیم که شما می توانید این نوع کیک را به راحتی برای عصرانه تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
در این دستور کیک شما را با طرز تهیه کیک پرتقال و گردو آشنا میکنیم که علاوه بر خوشمزه بودن ، بسیار راحت و ساده پخته میشود.
روش درست کردن “کیک گردویی توپی” بسیار آسان است به طوری که در عرض 30 دقیقه می توانید آن را آماده و میل کنید.
طرز تهیه “کیک خرما و گردو” را می توانید در بخش شیرینی پزی آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
کیک خرما و گردو یک پیشنهاد خوشمزه و مقوی برای شروع یک روز زیبا است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
برای درست کردن “کیک گردویی” ابتدا تخم مرغ ها به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
“کیک گردو” و عدس قالبی در واقع نوعی غذا یا صبحانه است و همان طور که از نام آن پیداست، مواد اصلی تشکیل دهنده آن عدس و گردو هستند.
شما میتوانید با خواندن دستورالعمل تهیه “کیک گردویی” این کیک خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.