فریز کردن مواد غذایی

آموزش فریز کردن اسفناج به چند روش

زمان مطالعه : 2 دقیقه

اسفناج یکی از مفیدترین و کاربردی ترین سبزیجات است.خانم هایی که می خواهند در همه فصل ها از اسفناج استفاده کنند می توانند با روش های مختلف آن را فریز و نگهداری کنند.

آموزش فریز کردن لوبیا سبز با و بدون گوجه

لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است که خرید آن در همه فصول امکان پذیر نیست بدین منظور می توانید برای نگهداری طولانی مدت لوبیا سبز آن را فریز کنید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

ترفند فریز کردن انواع خورشت ها

فریز کردن غذا و خورشت بهترین روش برای اینکه بتوانید از تولید پسماند غذا و هدر رفت آن ها جلوگیری کنید و آن ها را برای طولانی مدت نگه داری کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

سالم ترین روش نگهداری میگو در یخچال و فریزر

برای نگهداری طولانی مدت و تازه نگه داشتن میگو باید آن ها را با روشی صحیح و اصولی منجمد کنید و در بسته بندی مناسبی در یخچال و فریزر نگهداری کنید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

خیار رو چطور میشه فریز کرد؟

قبل از شروع فصل زمستان بسیاری از افراد به دلیل بی کیفیت شدن خیارها، آن ها را فریز می کنند. روش های فریز کردن خیار با توجه به استفاده شما متفاوت هستند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

روش نگهداری قارچ در یخچال و فریزر به مدت طولانی

اگر می خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ های تازه استفاده کنید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

روش فریز کردن سیب زمینی از نوع پخته و خامش

فریز کردن سیب زمینی برای اینکه مدت بیشتری از این ماده غذایی پر مصرف استفاده شود امری متداول است و دانستن نکات فریز کردن سیب زمینی پخته، خام و سرخ شده برای این کار لازم می باشد.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

آموزش بلانچ کردن همه چی؛ از لوبیا سبز تا قارچ

هدف از تکنیک بلانچ کردن مواد غذایی نگهداری طولانی مدت مواد غذایی بدون آسیب رسیدن به عطر و طعم آنهاست، بلانچ کردن معمولا برای میوه ها و سبزیجات کاربرد دارد.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

روش صحیح فریز کردن رب گوجه فرنگی

خانم هایی که به جای رب های صنعتی، رب خانگی مصرف می کنند باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

نگهداری کلم بروکلی در یخچال و فریزر + آموزش تصویری

کلم بروکلی از جمله سبزیجاتی است که خیلی زود خراب می شود بهتر است آن را با روش های نگهداری صحیح در یخچال و یا برای طولانی مدت در فریزر بسته بندی کنید.

زمان مطالعه : 8 دقیقه

طبقه بالای فریزر جای این چیزها نیست

یکی از راههای نگهداری از مواد غذایی مختلف در هر فصلی فریز کردن آن مواد است، با این روش بسیاری از خوراکی ها در هر زمانی در دسترس شما قرار دارد.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

فریز کردن غوره به روش درست

بسیاری از خانم های خانه دار از غوره به عنوان چاشنی غذاها استفاده می کنند و برای نگهداری و استفاده طولانی مدت، آن را به روش های مختلف فریز می کنند.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

روش صحیح فریز کردن بامیه خورشتی

بامیه یکی از سبزیجات خوش طعم و مفید است که در تهیه خورشت استفاده می شود و برای نگهداری طولانی مدت روش های مختلفی برای فریز کردن دارد.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

اشتباهی بزرگ در فریز کردن گوشت

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه
صفحه 1 از 4