فریز کردن مواد غذایی

مواد غذایی که فریز کردن آنها کاملا اشتباه است !

زمان مطالعه : 2 دقیقه

فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طرلانی شدن عمر مصرف آن ها کاری کاملا اشتباه است هر موادی را نباید منجمد کرد زیرا به کیفیت آن آسیب می رساند.

آموزش سالم ترین روش فریز کردن سبزی

امروزه با مشغله های فراوان خانم ها یکی از بهترین راه ها برای استفاده از سبزی فریز کردن آن ها است، البته برای فریز کردن سبزی باید از روش های صحیح استفاده کنید.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

فریز کردن توت فرنگی به بهترین شکل ممکن

اگر برای تهیه دسر و کیک در تمام فصل های سال نیاز به توت فرنگی دارید می توانید در فصل تابستان توت فرنگی های تازه را فریز کرده و برای مدت طولانی از آن ها استفاده کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

اشتباه رایج و خطرناک خانمها در یخ زدایی گوشت

نگهداری و پختن گوشت یخ زده به طبع راحت تر است، امادر صورتی که شما روش های صحیح یخ زدایی راآموزش دیده باشید تا میکروب واردمواد غذایی نشودوآنهارا مسموم نکند.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

نحوه نگهداری شیر مادر در یخچال ، فریزر و دمای اتاق

مادرانی که نمی توانند به نوزاد خود شیر بدهند باید شیر خود را بدوشند و با رعایت نکات بهداشتی شیر را در یخچال یا فریزر نگهداری کنند.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

آموزش فریز کردن اسفناج به چند روش

اسفناج یکی از مفیدترین و کاربردی ترین سبزیجات است.خانم هایی که می خواهند در همه فصل ها از اسفناج استفاده کنند می توانند با روش های مختلف آن را فریز و نگهداری کنند.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

آموزش فریز کردن لوبیا سبز با و بدون گوجه

لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است که خرید آن در همه فصول امکان پذیر نیست بدین منظور می توانید برای نگهداری طولانی مدت لوبیا سبز آن را فریز کنید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

ترفند فریز کردن انواع خورشت ها

فریز کردن غذا و خورشت بهترین روش برای اینکه بتوانید از تولید پسماند غذا و هدر رفت آن ها جلوگیری کنید و آن ها را برای طولانی مدت نگه داری کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

سالم ترین روش نگهداری میگو در یخچال و فریزر

برای نگهداری طولانی مدت و تازه نگه داشتن میگو باید آن ها را با روشی صحیح و اصولی منجمد کنید و در بسته بندی مناسبی در یخچال و فریزر نگهداری کنید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

خیار رو چطور میشه فریز کرد؟

قبل از شروع فصل زمستان بسیاری از افراد به دلیل بی کیفیت شدن خیارها، آن ها را فریز می کنند. روش های فریز کردن خیار با توجه به استفاده شما متفاوت هستند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

روش نگهداری قارچ در یخچال و فریزر به مدت طولانی

اگر می خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ های تازه استفاده کنید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

روش فریز کردن سیب زمینی از نوع پخته و خامش

فریز کردن سیب زمینی برای اینکه مدت بیشتری از این ماده غذایی پر مصرف استفاده شود امری متداول است و دانستن نکات فریز کردن سیب زمینی پخته، خام و سرخ شده برای این کار لازم می باشد.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

آموزش بلانچ کردن همه چی؛ از لوبیا سبز تا قارچ

هدف از تکنیک بلانچ کردن مواد غذایی نگهداری طولانی مدت مواد غذایی بدون آسیب رسیدن به عطر و طعم آنهاست، بلانچ کردن معمولا برای میوه ها و سبزیجات کاربرد دارد.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

روش صحیح فریز کردن رب گوجه فرنگی

خانم هایی که به جای رب های صنعتی، رب خانگی مصرف می کنند باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه
صفحه 1 از 4