فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طرلانی شدن عمر مصرف آن ها کاری کاملا اشتباه است هر موادی را نباید منجمد کرد زیرا به کیفیت آن آسیب می رساند.
امروزه با مشغله های فراوان خانم ها یکی از بهترین راه ها برای استفاده از سبزی فریز کردن آن ها است، البته برای فریز کردن سبزی باید از روش های صحیح استفاده کنید.
اگر برای تهیه دسر و کیک در تمام فصل های سال نیاز به توت فرنگی دارید می توانید در فصل تابستان توت فرنگی های تازه را فریز کرده و برای مدت طولانی از آن ها استفاده کنید.
نگهداری و پختن گوشت یخ زده به طبع راحت تر است، امادر صورتی که شما روش های صحیح یخ زدایی راآموزش دیده باشید تا میکروب واردمواد غذایی نشودوآنهارا مسموم نکند.
مادرانی که نمی توانند به نوزاد خود شیر بدهند باید شیر خود را بدوشند و با رعایت نکات بهداشتی شیر را در یخچال یا فریزر نگهداری کنند.
اسفناج یکی از مفیدترین و کاربردی ترین سبزیجات است.خانم هایی که می خواهند در همه فصل ها از اسفناج استفاده کنند می توانند با روش های مختلف آن را فریز و نگهداری کنند.
لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است که خرید آن در همه فصول امکان پذیر نیست بدین منظور می توانید برای نگهداری طولانی مدت لوبیا سبز آن را فریز کنید.
فریز کردن غذا و خورشت بهترین روش برای اینکه بتوانید از تولید پسماند غذا و هدر رفت آن ها جلوگیری کنید و آن ها را برای طولانی مدت نگه داری کنید.
برای نگهداری طولانی مدت و تازه نگه داشتن میگو باید آن ها را با روشی صحیح و اصولی منجمد کنید و در بسته بندی مناسبی در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
قبل از شروع فصل زمستان بسیاری از افراد به دلیل بی کیفیت شدن خیارها، آن ها را فریز می کنند. روش های فریز کردن خیار با توجه به استفاده شما متفاوت هستند.
اگر می خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ های تازه استفاده کنید.
فریز کردن سیب زمینی برای اینکه مدت بیشتری از این ماده غذایی پر مصرف استفاده شود امری متداول است و دانستن نکات فریز کردن سیب زمینی پخته، خام و سرخ شده برای این کار لازم می باشد.
هدف از تکنیک بلانچ کردن مواد غذایی نگهداری طولانی مدت مواد غذایی بدون آسیب رسیدن به عطر و طعم آنهاست، بلانچ کردن معمولا برای میوه ها و سبزیجات کاربرد دارد.
خانم هایی که به جای رب های صنعتی، رب خانگی مصرف می کنند باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.
نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.