خشک کردن میوه ها

راه های خشک کردن میوه
اگر در خانه دستگه خشک کردن میوه ندارید می توانید میوه هایتان را در آفتاب یا فر و به روش های دیگری خشک کنید و نگاه دارید.
میوه های خشک

اهمیت میوه خشک در پذیرایی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
میوه خشک، امروزه پایه ثابت سفره های پذیرایی بوده که علاوه بر خوشمزه بودن ارزش غذایی بالایی هم دارد. البته خرید میوه خشک بایداز فروشگاه های معتبر صورت گیرد.
خشک کردن میوه

شگرد خشک کردن میوه های پاییزه و زمستانی

زمان مطالعه : 6 دقیقه
برای مصرف طولانی مدت از میوه های پاییزی و زمستانی در تمام فصول سال می توانید از روش های مختلف تهیه چیپس میوه یا خشک کردن میوه ها استفاده کنید.
لیمو ترش خشک شده

طریقه خشک کردن لیمو ترش تازه به بهترین روش

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“لیمو ترش خشک شده” علاوه بر زیبای رنگ و حلقه ای بودنش برای تزیین انواع خورشت ها و دمنوش ها علاوه بر خاصیت فوق العاده ای که دارد بسیار پر طرفدار است.
خشک کردن زرشک

بهترین روش خشک کردن زرشک تازه در خانه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خشک کردن زرشک مانع کپک زدن و فاسد شدن آن شده و بسته بندی و حمل و نقل و نگهداری آن را راحت تر می کند.
خشک کردن پسته

فوت و فن خشک کردن پسته تازه در منزل

زمان مطالعه : 4 دقیقه
پسته خیس و تازه به دلیل داشتن رطوبت، زودتر خراب می شود. بنابراین برای نگهداری طولانی مدت پسته تازه می توانید آن ها را با روش های مختلف در خانه خشک کنید.
خشك كردن گردوي تازه

روش صحیح خشک کردن گردو تازه در منزل

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خشک کردن گردو تازه در خانه کار چندان سختی نیست و شما می توانید با طی کردن این دو مرحله به آسانی گردو های تازه را خشک کنید.
روش های خشک کردن انجیر

طریقه و روش صحیح خشک کردن انجیر در منزل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
انجیر سرشار از آهن، کلسیم و پتاسیم است و با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماهها حفظ کنید و با چای میل کنید.
نحوه خشك كردن عناب

آموزش روش های مختلف خشک کردن “عناب”

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“عناب” خشک دارای خواص ضد اضطراب و آرامبخش است و برای تقویت حافظه به کار می رود، از این میوه پر خاصیت میتوان در دسر یا جاشنی ها استفاده کرد.