خشک کردن میوه ها

روش خشک کردن پرتقال و طرز تهیه چیپس میوه
زمان مطالعه : 5 دقیقه
خشک کردن پرتقال علاوه بر ماندگاری بالا کاربرد های بسیار زیادی دارد، اما به شرط آنکه پرتقال را به روش های صحیح خشک کنید.

خشک کردن سیب بدون سیاه شدن به 8 روش
زمان مطالعه : 7 دقیقه
سیب خشک یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خوراکی ها برای میان وعده است. خشک کردن سیب دارای روش های مختلفی می باشد که هر کدام نکات خاص خود را دارند.

خشک کردن کیوی با راحت ترین روش خونگی + آموزش
تاریخ انتشار : 26 دی 1401زمان مطالعه : 5 دقیقه
چیپس کیوی یا کیوی خشک شده یکی از میان وعده های سالم و خوشمزه است که می توانید با روش های مختلفی آن را تهیه کنید.

آموزش خشک کردن کیوی، پرتقال، سیب و ... در خانه
زمان مطالعه : 6 دقیقه
برای مصرف طولانی مدت از میوه های پاییزی و زمستانی در تمام فصول سال می توانید از روش های مختلف تهیه چیپس میوه یا خشک کردن میوه ها استفاده کنید.

طرز تهیه خرمالو خشک با بخاری، فر، شوفاژ و ...
زمان مطالعه : 2 دقیقه
خرمالو یک میوه پاییزی خوشمزه و بسیار مقوی است. برای استفاده از خرمالو در بقیه فصل های سال میتوانید با روش های مختلف این میوه را خشک کنید.

روش صحیح خشک کردن گردو تازه در منزل
زمان مطالعه : 3 دقیقه
خشک کردن گردو تازه در خانه کار چندان سختی نیست و شما می توانید با طی کردن این دو مرحله به آسانی گردو های تازه را خشک کنید.

طرز تهیه برگه زردآلو خونگی با فرمول بازاری ها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
افراد برگ زردآلو را از خود آن بیشتر دوست دارند و به عنوان تنقلات سالم بهترین انتخاب است. با درست کردن برگ زردآلو بازاری می توان آن را در هر فصل از سال میل کرد.

خشک کردن حرفه ای میوه ها به روش بازاری
زمان مطالعه : 7 دقیقه
اگر در خانه دستگه خشک کردن میوه ندارید می توانید میوه هایتان را در آفتاب یا فر و به روش های دیگری خشک کنید و نگاه دارید.

بهترین روش خشک کردن زرشک تازه در خانه
زمان مطالعه : 4 دقیقه
خشک کردن زرشک مانع کپک زدن و فاسد شدن آن شده و بسته بندی و حمل و نقل و نگهداری آن را راحت تر می کند.

طریقه خشک کردن انواع فلفل در منزل
زمان مطالعه : 4 دقیقه
فلفل ها از بهترین چاشنی ها در تهیه غذاها می باشند. برای تهیه پودر فلفل می توانید انواع فلفل را با روش های مختلف خشک و سپس آسیاب کنید.

با 9 مدل از انواع میوه خشک بیشتر آشنا شوید
زمان مطالعه : 4 دقیقه
میوه خشک و آجیل علاوه بر محبوبیت و ارزش غذایی بالایی که دارند یک گزینه ایده آل برای هدیه دادن هم به شمار می روند.

اهمیت میوه خشک در پذیرایی
زمان مطالعه : 4 دقیقه
میوه خشک، امروزه پایه ثابت سفره های پذیرایی بوده که علاوه بر خوشمزه بودن ارزش غذایی بالایی هم دارد. البته خرید میوه خشک بایداز فروشگاه های معتبر صورت گیرد.

طریقه خشک کردن لیمو ترش تازه به بهترین روش
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“لیمو ترش خشک شده” علاوه بر زیبای رنگ و حلقه ای بودنش برای تزیین انواع خورشت ها و دمنوش ها علاوه بر خاصیت فوق العاده ای که دارد بسیار پر طرفدار است.

فوت و فن خشک کردن پسته تازه در منزل
زمان مطالعه : 4 دقیقه
پسته خیس و تازه به دلیل داشتن رطوبت، زودتر خراب می شود. بنابراین برای نگهداری طولانی مدت پسته تازه می توانید آن ها را با روش های مختلف در خانه خشک کنید.

طریقه و روش صحیح خشک کردن انجیر در منزل
زمان مطالعه : 2 دقیقه
انجیر سرشار از آهن، کلسیم و پتاسیم است و با خشک کردن صحیح انجیر می توانید مواد مغذی و شیرینی اش را تا ماهها حفظ کنید و با چای میل کنید.
صفحه 1 از 2 صفحه بعدی