غداهای محلی کرمانشاه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی اصل

زمان مطالعه : 2 دقیقه

خورش خلال یک خورش کرمانشاهی معروف و خوشمزه که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.

طرز تهیه “آش عباسعلی” کرمانشاهی با مواد اولیه مفید

“آش عباسعلی” کرمانشاهی یک آش بسیار مقوی است که ترکیباتی غنی پروتئین و املاح معدنی همچون زینک دارد. برای داشتن یک وعده غذایی کامل این آش گزینه ی خوبی است.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه

شیرینی نان خرمایی با مغز خرما و گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه نان کاک کرمانشاهی در خانه

برای درست کردن نان کاک نیازمند آرد گندم و مخمر خشک می باشید که لازمه ی درست کردن شیرینی شما می باشد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “سورانه” غذای محلی کرمانشاهی ها

سورانه یک نوع بورانی و از غذا های خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است. “سورانه” نام گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “دست پیچ کرمانشاه”

همانطور که از نام “دست پیچ کرمانشاه” مشخص می باشد،این غذا از غذاهای محلی کشورمان است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “سوپ ترخینه” کرمانشاهی

“سوپ ترخینه” یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است که منظور از سیب در این غذا سیب زمینی می باشد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

شیوه کامل درست کردن “هلو کباب کرمانشاهی”

“هلو کباب کرمانشاهی” اگر با گوشت و روغن همان منطقه که از مرغوبیت بالایی برخوردار است درست شود به مراتب لذیذتر هم خواهد بود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “دنده کباب سنتی” کرمانشاه

دنده کباب نام آشنا ترین غذا در کرمانشاه است که با دنده ی گوسفند و به شیوه ای بسیار ساده قابل تهیه می باشد که در ادامه با دستور پخت “دنده کباب سنتی” کرمانشاهی آشنا خواهید شد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه