جشن میانه زمستان یکی از جشن های فراموش شده در تاریخ ایران است که در چهل و پنجمین روز از فصل زمستان(15 بهمن) در گذشته برگزار می شد.
10 بهمن، جشن سده بزرگ ترین جشن آتش و از قدیمی ترین جشن ها در ایران باستان می باشد که علت برگزاری این جشن فلسفه های مختلفی دارد.
جشن نوسره یکی از جشنهای ایرانی است که ریشه در تاریخ ایران باستان دارد. در این جشن به پاس گرامیداشت زنان، آداب و رسوم جالبی برگزار می شود.
با این مطلب از بخش فرهنگ و هنر نمناک همراه باشید تا شما را با مهم ترین جشن های پاییزی ایران باستان و زمان برگزاری آن آشنا کنیم.
ما ایرانی هستیم با فرهنگ و سنت هایی با قدمت چند صد ساله پس حتما روز عشق مخصوص هم داریم و نیازی نیست روز عشق کشورهای دیگر را جشن بگیریم.
ایرانیان باستان اهمیت خاصی به گردش ایام می دادند و جشن های ماهانه برگزار می کردند و جشن بهمنگان از جشن های باستانی ایرانیان است.
جشن میانه پاییز یکی از جشن های باستانی است که در این مطلب شما را با آداب و رسوم خاص این جشن پاییزی آشنا میکنیم.
در این مطلب از بخش فرهنگ و هنر شما را با جشن آبانگان از تاریخچه پیدایش تا آیین های مخصوص این جشن و مقدس بودن آب نزد ایرانیان آشنا میکنیم.
جشن آب پاشونک، یکی از جشن های باستانی ایران در اولین روز تابستان و دارای تاریخچه خواندنی می باشد.
فروردگان یا فروردینگان یکی از جشن های زرتشتی است که در 19 فروردین ماه به دلیل یکی شدن روز و ماه برای یادبود درگذشتگان برگزار می شود.
جشن ایزد سروش یا سروشگان که به عنوان پیام آور غیب و پیک ایزدی شناخته می شود در هفدهمین روز از هر ماه برگزار می شود.
جشن اسفندگان یا سپندارمذگان یکی از جشن های ایران باستان است که در دوران هخامنشیان بنیان گذاری شده است که روز بزرگداشت زن و زمین است.
در ایران قدیم هر روز ماه نام به خصوصی داشت و یک روز از ماه همنام خود ماه بود که در این روز جشنهای باشکوهی ترتیب داده می شد. در ادامه با جشن های ایران باستان آشنا خواهید شد.
جشن فروردینگان جشنی است که زرتشتیان در 19 فروردین با آداب خاصی مراسم یادبود برای درگذشتگان برگزار می کنند.