غذاهای محلی بوشهر

معرفی غذاهای جنوبی، سفر به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه

در این مطلب غذاهای جنوبی کشور را معرفی می‌کنیم و سفری به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه خواهیم داشت.

غذاهای سنتی بوشهر؛ خوشمزه های فوق العاده

استان بوشهر علاوه بر جاذبه های توریستی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیاری بالایی می باشد. از غذاهای خوشمزه این استان می توان به دمی لخلاخ و سوپ میگو اشاره کرد.

زمان مطالعه : 14 دقیقه

طرز تهیه “سوپ میگو”، افطاری سریع بوشهری ها

“سوپ میگو” یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “ماهی میدم” یا دمپخت ماهی بوشهری

“ماهی میدم” یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. مردم محلی معمولا این دمی را با ماهی هایی مثل هامور- سنگسر – سبیتی و سرخو تهیه می کنند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “دمی لخلاخ” (بوشهر)

لخلاخ از کلمه عربی «لخلخه» به معنای بوی خوش گرفته شده است. منشأ این غذا سواحل عربی خلیج فارس بوده و در سواحل ایران جا افتاده است. مردم محلی معمولاً این دمی را با ماهی هایی مانند هامور ، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می کنند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “دو پیازه میگو” غذای محبوب و پرطرفدار بوشهری ها

دو پیازه ی میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی هاست.

زمان مطالعه : 1 دقیقه