در این مطلب غذاهای جنوبی کشور را معرفی میکنیم و سفری به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه خواهیم داشت.
استان بوشهر علاوه بر جاذبه های توریستی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیاری بالایی می باشد. از غذاهای خوشمزه این استان می توان به دمی لخلاخ و سوپ میگو اشاره کرد.
“سوپ میگو” یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.
قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
“ماهی میدم” یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. مردم محلی معمولا این دمی را با ماهی هایی مثل هامور- سنگسر – سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
لخلاخ از کلمه عربی «لخلخه» به معنای بوی خوش گرفته شده است. منشأ این غذا سواحل عربی خلیج فارس بوده و در سواحل ایران جا افتاده است. مردم محلی معمولاً این دمی را با ماهی هایی مانند هامور ، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
دو پیازه ی میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی هاست.