غذاهای محلی بوشهر

غذاهای سنتی بوشهر
استان بوشهر علاوه بر جاذبه های توریستی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیاری بالایی می باشد. از غذاهای خوشمزه این استان می توان به دمی لخلاخ و سوپ میگو اشاره کرد.
سوپ میگو

طرز تهیه “سوپ میگو”، افطاری سریع بوشهری ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سوپ میگو” یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.
قیمه جنوبی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

زمان مطالعه : 2 دقیقه
قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
ماهی میدم

طرز تهیه “ماهی میدم” یا دمپخت ماهی بوشهری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“ماهی میدم” یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. مردم محلی معمولا این دمی را با ماهی هایی مثل هامور- سنگسر - سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
دمی لخلاخ (بوشهر)

طرز تهیه “دمی لخلاخ” (بوشهر)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
لخلاخ از کلمه عربی «لخلخه» به معنای بوی خوش گرفته شده است. منشأ این غذا سواحل عربی خلیج فارس بوده و در سواحل ایران جا افتاده است. مردم محلی معمولاً این دمی را با ماهی هایی مانند هامور ، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
دو پیازه میگو

طرز تهیه “دو پیازه میگو” غذای محبوب و پرطرفدار بوشهری ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دو پیازه ی میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی هاست.