غذاهای محلی بوشهر
غذاهای سنتی بوشهر؛ خوشمزه های فوق العاده
زمان مطالعه : 10 دقیقه
استان بوشهر علاوه بر جاذبه های توریستی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیاری بالایی می باشد. از غذاهای خوشمزه این استان می توان به دمی لخلاخ و سوپ میگو اشاره کرد.
طرز تهیه “سوپ میگو”، افطاری سریع بوشهری ها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سوپ میگو” یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.
طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )
زمان مطالعه : 2 دقیقه
قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
طرز تهیه “ماهی میدم” یا دمپخت ماهی بوشهری
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“ماهی میدم” یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. مردم محلی معمولا این دمی را با ماهی هایی مثل هامور- سنگسر - سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
طرز تهیه “دمی لخلاخ” (بوشهر)
زمان مطالعه : 2 دقیقه
لخلاخ از کلمه عربی «لخلخه» به معنای بوی خوش گرفته شده است. منشأ این غذا سواحل عربی خلیج فارس بوده و در سواحل ایران جا افتاده است. مردم محلی معمولاً این دمی را با ماهی هایی مانند هامور ، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می کنند.
طرز تهیه “دو پیازه میگو” غذای محبوب و پرطرفدار بوشهری ها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
دو پیازه ی میگو یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی هاست.