لپه

بهترین لپه برای قیمه، لپه ریزه یا درشت؟

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
زمان مطالعه : 2 دقیقه

برای داشتن یک قیمه خوش مزه و جا افتاده بهتر است در انتخاب لپه قیمه تان دقت بیشتری به خرج دهید و بهترین لپه برای خورشت قیمه را بشناسید.

چرا لپه قیمه هام له میشن؟ راه حلش چیه؟

قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد اما یکی از ترفندهای پخت قیمه در له نشدن لپه آن است که ترفند هایی دارد.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

شگردی برای پخت سریع لپه های دیر پز

لپه یکی از پر مصرف ترین حبوبات ها است، اگر شما هم در پخت لپه مشکل دارید و لپه هایتان گاهی سفت می شود باید ترفند هایی برای پخت لپه بدانید تا مشکلتان حل شود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

با خواصی که اصلا از لپه نمیدانید آشنا شوید

مصرف لپه، فواید و خواص عالی را برای سلامتی هر یک از ما به همراه دارد که کنترل فشار خون، جلوگیری از کم خونی و افزایش انرژی جزئی از خواص لپه محسوب می شوند.

زمان مطالعه : 6 دقیقه

طرز تهیه “آش لپه” پاییزی مخصوص و خوشمزه

اگر طرفدار آش به روش های مختلف هستید پس “آش لپه” را هم امتحان کنید. ما در اینجا طرز تهیه آن را برای شما تهیه کرده ایم.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

لپه و به تند خوراکی خوشمزه برای آماده شدن راحت

خوراک لپه و به تند دارای فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد .

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

قرمه سبزی دامغانی ها با شکلی خاصی به نام خورش لپه قرمه مشهور است که تجربه طعم این غذای محلی خالی از لطف نیست.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “سوپ لپه” مقوی و خوشمزه

سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.این سوپ برای گیاه خواران یک غذای عالی محسوب میشود.در ادامه این مطلب میتوانید دستور تهیه “سوپ لپه” را مشاهده کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “کتلت لپه”

“کتلت لپه” یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ی کشور عزیزمان ایران است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

“شامی لپه” خوشمزه و فوق العاده دلچسب فقط با این دستور

لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌العاده عالی است. گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “شامی پوک” با لپه

“شامی پوک” را می توانید درکمتر از یک ساعت، برای 6 نفر تهیه کنید. اگر شامی به قدر کافی پف نکرد، کمی جوش شیرین اضافه می کنیم و اگر مایه شل بود 1 تا 2 قاشق آرد نخودچی اضافه می کنیم و اگر شامی در روغن وا رفت تخم مرغ به آن اضافه می کنیم.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش درست کردن “لپه پلو” غذای محلی و خوشمزه

دستور تهیه “لپه پلو” با گوشت گوسفندی را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه نمناک می خوانید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آبگوشت لپه” با لیمو عمانی

“آبگوشت لپه” ، آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه