برای داشتن یک قیمه خوش مزه و جا افتاده بهتر است در انتخاب لپه قیمه تان دقت بیشتری به خرج دهید و بهترین لپه برای خورشت قیمه را بشناسید.
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد اما یکی از ترفندهای پخت قیمه در له نشدن لپه آن است که ترفند هایی دارد.
لپه یکی از پر مصرف ترین حبوبات ها است، اگر شما هم در پخت لپه مشکل دارید و لپه هایتان گاهی سفت می شود باید ترفند هایی برای پخت لپه بدانید تا مشکلتان حل شود.
مصرف لپه، فواید و خواص عالی را برای سلامتی هر یک از ما به همراه دارد که کنترل فشار خون، جلوگیری از کم خونی و افزایش انرژی جزئی از خواص لپه محسوب می شوند.
اگر طرفدار آش به روش های مختلف هستید پس “آش لپه” را هم امتحان کنید. ما در اینجا طرز تهیه آن را برای شما تهیه کرده ایم.
خوراک لپه و به تند دارای فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد .
قرمه سبزی دامغانی ها با شکلی خاصی به نام خورش لپه قرمه مشهور است که تجربه طعم این غذای محلی خالی از لطف نیست.
سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.این سوپ برای گیاه خواران یک غذای عالی محسوب میشود.در ادامه این مطلب میتوانید دستور تهیه “سوپ لپه” را مشاهده کنید.
“کتلت لپه” یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ی کشور عزیزمان ایران است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوقالعاده عالی است. گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود.
“شامی پوک” را می توانید درکمتر از یک ساعت، برای 6 نفر تهیه کنید. اگر شامی به قدر کافی پف نکرد، کمی جوش شیرین اضافه می کنیم و اگر مایه شل بود 1 تا 2 قاشق آرد نخودچی اضافه می کنیم و اگر شامی در روغن وا رفت تخم مرغ به آن اضافه می کنیم.
دستور تهیه “لپه پلو” با گوشت گوسفندی را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه نمناک می خوانید.
“آبگوشت لپه” ، آبگوشت اصیل ایرانی که طرفداران زیادی هم دارد و در عین سلامت بودن، بسیار مقوی و دلچسب می باشد.