خرد شدن برنج هنگام پخت میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها به کیفیت برنج، روش نگهداری و نحوه پخت آن مربوط میشود.
برنج یکی از اصلی ترین مواد غذایی مورد استفاده ایرانی هاست که بهترین و مرغوب ترین نوع آن معمولا در شهرهای شمالی کشورمان کشت می شود.
احتمالا برای شماهم پیش آمده که برای مهمانی برنج زیادی خیس کرده باشید و حال نمیدانید از برنج خیس خورده چگونه نگهداری کنید، ما برای شما ترفند هایی آماده کرده ایم.
احتمالا تا به حال برای شما هم میهمان سرزده آمده است و نگران پختن غذا و برنج مجلسی شده اید. با این روش میتوانید به سریع ترین شکل ممکن برنج مجلسی بپزید و از میهمانتان پذیرایی کنید.
برای پخت برنج به صورت کته مجلسی و خوشمزه نیازمند رعایت یک سری نکات هستید که در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
برنج پخته ای که در مدت طولانی نگهداری شده باشد خطرات بسیار زیادی برای انسان خواهد داشت که بهتر است از قبل بدانید.
برنج مهم ترین غذا در سفره های ایرانی می باشد اما بعضی اوقات به دلیل چند اشتباه ممکن است برنج بعد از دم کشیدن زنده، سفت و خشک باشد.
خشک شدن برنج بعد از پخت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که علل مختلف آن را بررسی و به راه حل مناسب هر کدام مفصل اشاره میکنیم.
برنج های نذری همیشه طعم و عطر متفاوت و خاصی دارند اما سخت ترین بخش پخت برنج نذری محاسبه میزان برنج است که افراد را همیشه به چالش میکشد.
برنج مهم ترین و اصلی ترین غذای ایرانی هاست که با ترفندهای مختلف پخته می شود. برخی از خانم های ایرانی هنگام پخت برنج در آن سرکه می ریزند علت آن چیست؟
اگر شماهم فکر میکنید همراه با کته نمی توانید ته دیگ خوبی داشته باشید اشتباه میکنید، شما میتوانید با حفظ کردن خواص برنج ته دیگ های متنوع ای داشته باشید.
گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلفی برنج شما شفته و خمیر شود، چندین راه حل وجود دارد که کدبانوها بعد از شفته شدن برنج انجام می دهند.
اکثر خانمها برای تزئین برنج از زعفران و زرشک استفاده می کنند اما روش های دیگری وجود دارد که می توانند برنج را با رنگ های طبیعی، رنگی و تزئین کنند.
وقتی برنجی رو آبکش یا کته می کنید، خطر خمیر شدن، غذاتون رو تهدید می کنه. ممکنه همه راه ها رو برای رفع این خطر درست رفته باشید، اما موقع کشیدن غذا ببینید برنج تون مثل کته رشتی خمیر و بهم چسبیده است.
برای دمکنی برنج بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشد.