پخت برنج

علت خرد شدن برنج و فرمول دون شدن برنج

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
زمان مطالعه : 2 دقیقه

خرد شدن برنج هنگام پخت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها به کیفیت برنج، روش نگهداری و نحوه پخت آن مربوط می‌شود.

بهترین برنج ایرانی چیه؟! |راهنمای جامع و عالی برای خرید برنج

برنج یکی از اصلی ترین مواد غذایی مورد استفاده ایرانی هاست که بهترین و مرغوب ترین نوع آن معمولا در شهرهای شمالی کشورمان کشت می شود.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

نگهداری برنج خیس خورده به روش رستوران ها

احتمالا برای شماهم پیش آمده که برای مهمانی برنج زیادی خیس کرده باشید و حال نمیدانید از برنج خیس خورده چگونه نگهداری کنید، ما برای شما ترفند هایی آماده کرده ایم.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه برنج فوری مجلسی برای مهمون سرزده

احتمالا تا به حال برای شما هم میهمان سرزده آمده است و نگران پختن غذا و برنج مجلسی شده اید. با این روش میتوانید به سریع ترین شکل ممکن برنج مجلسی بپزید و از میهمانتان پذیرایی کنید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

قلق پخت برنج کته رستورانی برای 0 تا 100 نفر

برای پخت برنج به صورت کته مجلسی و خوشمزه نیازمند رعایت یک سری نکات هستید که در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۰
زمان مطالعه : 1 دقیقه

اشتباه ما ایرانی ها موقع خوردن برنج مانده

برنج پخته ای که در مدت طولانی نگهداری شده باشد خطرات بسیار زیادی برای انسان خواهد داشت که بهتر است از قبل بدانید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

تنها راه حل سرآشپزها برای برنج زنده

برنج مهم ترین غذا در سفره های ایرانی می باشد اما بعضی اوقات به دلیل چند اشتباه ممکن است برنج بعد از دم کشیدن زنده، سفت و خشک باشد.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

علت خشک و سفت شدن برنج + راه حلش

خشک شدن برنج بعد از پخت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که علل مختلف آن را بررسی و به راه حل مناسب هر کدام مفصل اشاره میکنیم.

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷
زمان مطالعه : 4 دقیقه

آموزش کامل پخت برنج نذری؛ هر کیلو برنج برای چند نفره؟

برنج های نذری همیشه طعم و عطر متفاوت و خاصی دارند اما سخت ترین بخش پخت برنج نذری محاسبه میزان برنج است که افراد را همیشه به چالش میکشد.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

دلیل ریختن سرکه در برنج چیست؟

برنج مهم ترین و اصلی ترین غذای ایرانی هاست که با ترفندهای مختلف پخته می شود. برخی از خانم های ایرانی هنگام پخت برنج در آن سرکه می ریزند علت آن چیست؟

زمان مطالعه : 1 دقیقه

اینطوری با برنج کته هم میتونی ته دیگ بزاری

اگر شماهم فکر میکنید همراه با کته نمی توانید ته دیگ خوبی داشته باشید اشتباه میکنید، شما میتوانید با حفظ کردن خواص برنج ته دیگ های متنوع ای داشته باشید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

بهترین کار بعد از شفته شدن برنج

گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلفی برنج شما شفته و خمیر شود، چندین راه حل وجود دارد که کدبانوها بعد از شفته شدن برنج انجام می دهند.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

برنج رنگی رنگی؛ با رسپی رستوران های معروف

اکثر خانمها برای تزئین برنج از زعفران و زرشک استفاده می کنند اما روش های دیگری وجود دارد که می توانند برنج را با رنگ های طبیعی، رنگی و تزئین کنند.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

درست کردن بهترین پلو بدون خمیر شدن برنج و شفته شدن

وقتی برنجی رو آبکش یا کته می کنید، خطر خمیر شدن، غذاتون رو تهدید می کنه. ممکنه همه راه ها رو برای رفع این خطر درست رفته باشید، اما موقع کشیدن غذا ببینید برنج تون مثل کته رشتی خمیر و بهم چسبیده است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

چگونه بهداشت دمکنی برنج را رعایت کنیم؟

برای دمکنی برنج بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفحه 1 از 2