مصرف و نگهداری مواد غذایی

کیک خانگی
اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.
نگهداری آبلیمو

اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.
شستن گل کلم

شستن گل کلم به بهترین روش ممکن + آموزش

زمان مطالعه : 3 دقیقه
گل کلم را خوب بشویید زیرا کرم هایی در آن وجود دارند که ممکن است دیده نشوند پس شستن آن ها را با دقت انجام دهید تا کاملا تمیز شوند.
افزایش ماندگاری مواد غذایی

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.
جایگزین گوشت و مرغ

بهترین جایگزین برای وقتی گوشت و مرغ نمی خورید

زمان مطالعه : 8 دقیقه
مرغ و گوشت سرشار از پروتئین می باشد و برای انتخاب بهترین “جایگزین گوشت و مرغ” باید سراغ پروتئین های گیاهی برویم تا پروتئین مورد نیاز بدن را جذب کنیم.
عوارض دنبالچه مرغ

لطفا این قسمت از مرغ را هرگز نخورید !

زمان مطالعه : 4 دقیقه
قسمت هایی از مرغ مانند بال و گردن , دل و جگر و سنگدان , پوست و دنبالچه و پای مرغ توسط خانوارها مصرف میشود ولی قسمتی از مرغ به دلیل عوارض خطرناک نباید مصرف شود.
نگهداری مواد غذایی در یخچال

زمان نگهداری انواع مواد غذایی در یخچال و فریزر

زمان مطالعه : 11 دقیقه
گاهی عدم آگاهی از زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال موجب خرابی مواد غذایی شده بهتر است قبل از فریز کردن و نگهداری آن ها از مدن زمان نگهداری مواد غذایی اطلاع داشته باشید.
پاک کردن میگو

آموزش تصویری پاک کردن میگو به روشی آسان

زمان مطالعه : 4 دقیقه
میگوی سالم و تازه، سفت و صورتی رنگ است و پاک کردن آن هم ترفندهای خاص خود را دارد که هر کسی نمی داند.
شستن مواد غذایی

شستن این مواد غذایی قبل پخت اشتباهه !

زمان مطالعه : 4 دقیقه
اغلب افراد معمولا قبل از پختن غذا اقدام به شستن تمام مواد غذایی می کنند، در حالی که شستن برخی مواد غذایی قبل از پخت اشتباه است و عوارضی را به همراه دارد.
نگهداری سبزی

ترفندهای حرفه ای برای نگهداری و تازه ماندن انواع میوه و سبزی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
نگهداری و تازه نگه داشتن سبزیجات و میوه کار بسیار سختی نیست اگر کمی در رعایت برخی از نکات دقت کنید.
نگهداری باقیمانده غذا

نگهداری باقیمانده غذاها به روش سالم

زمان مطالعه : 5 دقیقه
گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلف مقداری از غذاها باقی بماند، باقی مانده هر نوع غذا را چگونه نگهداری کنیم؟ بهترین روش برای نگهداری غذاها چیست؟
 نگهداری پنیر

راهنمای کامل خرید، نگهداری و مصرف پنیر صبحانه

زمان مطالعه : 8 دقیقه
روش نگهداری پنیر به عنوان یک ماده غذایی با ارزش و پر مصرف برای تمامی افراد نیاز است پس با روش نگهداری پنیر آشنا شوید.
گرم کردن غذا

غذاهایی که دوباره گرم کردنشون اشتباهه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می شوند، این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آن ها خطرات جدی به همراه دارد.
نگهداری سبزی خوردن

ترفند تازه نگهداشتن سبزی خوردن برای یک هفته

زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و دشوار است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
روش نگهداری نان

بهترین روش نگهداری نان ساندویچ و لواش

زمان مطالعه : 5 دقیقه
هر نوع نانی را می توان برای مدتی تازه نگاه داشت به شرطی که آن را درست و اصولی بسته بندی کرد و روش نگهداری آن را دانست.
صفحه 1 از 5