مصرف و نگهداری مواد غذایی

کرم آرد گندم
برای جلوگیری از خراب شدن و کرم زدن آرد باید آن را در محل و دمای مناسب نگهداری کنید. آرد خراب و فاسد را می توانید از روی بو، مزه و شکل ظاهری تشخیص دهید.
مواد غذایی تازه

تازگی و طراوت محصولات غذایی با فناوری انجماد فوق سریع

زمان مطالعه : 3 دقیقه
در این مطلب می خواهیم با روشی جالب از پمینا آشنا شویم که زمان مزرعه تا آشپزخانه را به صفر، یعنی توقف کامل می رساند.
تاریخ انقضای مواد غذایی

تاریخ انقضای مواد غذایی اهمیتی هم دارد ؟

زمان مطالعه : 5 دقیقه
دانستن اهمیت تاریخ انقضای مواد غذایی و مفهوم تاریخ انقضا و اینکه چرا تاریخ انقضای درج شده روی محصولات مهم است می تواند به شما در هنگام خرید مواد غذایی کمک کند.
جایگزین گوشت و مرغ

بهترین جایگزین برای وقتی گوشت و مرغ نمی خورید

زمان مطالعه : 8 دقیقه
مرغ و گوشت سرشار از پروتئین می باشد و برای انتخاب بهترین “جایگزین گوشت و مرغ” باید سراغ پروتئین های گیاهی برویم تا پروتئین مورد نیاز بدن را جذب کنیم.
نگهداری مربا

راز کدبانوهای ماهر در نگهداری مربای خانگی

زمان مطالعه : 6 دقیقه
مربا یکی از خوراکی های پرمصرف است که خانم ها با انواع میوه های مختلف آن را درست می کنند، اما در نحوه نگهداری این مرباهای خانگی با مشکل مواجه هستند.
مواد غذایی برای آنفولانزا

بخور نخورهای زمانی که آنفولانزا داریم

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا باید به برخی نکات توجه ویژه ای داشته باشید، البته برخی مواد غذایی هستند که به ریکاوری آنفولانزا کمک شایانی می کند و همچنین برخی غذاها برای آنفولانزا مضر است.
نگهداری مواد غذایی در یخچال

زمان نگهداری انواع مواد غذایی در یخچال و فریزر

زمان مطالعه : 11 دقیقه
گاهی عدم آگاهی از زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال موجب خرابی مواد غذایی شده بهتر است قبل از فریز کردن و نگهداری آن ها از مدن زمان نگهداری مواد غذایی اطلاع داشته باشید.
پاک کردن میگو

آموزش تصویری پاک کردن میگو به روشی آسان

زمان مطالعه : 4 دقیقه
میگوی سالم و تازه سفت و صورتی رنگ است و پاک کردن آن هم ترفندهای خاص خود را دارد که هر کسی نمی داند همچنین نگهداری میگو نیز قابل اهمیت است.
کیک خانگی

راز تازه نگه داشتن انواع کیک خانگی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.
عوارض دنبالچه مرغ

لطفا این قسمت از مرغ را هرگز نخورید !

زمان مطالعه : 4 دقیقه
قسمت هایی از مرغ مانند بال و گردن , دل و جگر و سنگدان , پوست و دنبالچه و پای مرغ توسط خانوارها مصرف میشود ولی قسمتی از مرغ به دلیل عوارض خطرناک نباید مصرف شود.
عوارض نمک

بدترین ضرری که نمک به بدن وارد می کند

زمان مطالعه : 7 دقیقه
خوردن نمک بیش از حد باعث بروز مشکلات بسیاری می شود که گاه ممکن است قابل جبران نباشد و آسیبات جدی و خطرناکی به بدن وارد شود.
نگهداری آبلیمو

اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.
روش نگهداری نان

بهترین روش نگهداری نان ساندویچ و لواش

زمان مطالعه : 5 دقیقه
هر نوع نانی را می توان برای مدتی تازه نگاه داشت به شرطی که آن را درست و اصولی بسته بندی کرد و روش نگهداری آن را دانست.
 نگهداری پنیر

راهنمای کامل خرید، نگهداری و مصرف پنیر صبحانه

زمان مطالعه : 8 دقیقه
روش نگهداری پنیر به عنوان یک ماده غذایی با ارزش و پر مصرف برای تمامی افراد نیاز است پس با روش نگهداری پنیر آشنا شوید.
نگهداری آبلیمو

فوت و فن تازه و سالم نگه داشتن آبلیموی طبیعی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر مایل به استفاده از آبلیموهای طبیعی هستید سعی کنید حتما خودتان آب گیری کرده و نگهداری کنید تا سلامتتان به خطر نیافتد اما قبل از شروع این کار حتما این نکات و تکنیک هارا بدانید و رعایت کنید.
صفحه 1 از 4