مصرف و نگهداری مواد غذایی
مواد غذایی که اینهمه سال اشتباها تو یخچال گذاشتیم
زمان مطالعه : 2 دقیقه
نگهداری برخی مواد غذایی در یخچال مناسب نیست. این کار علاوه بر اینکه باعث فاسد شدن آنها میشود، میتواند منجر به آلودگی یخچال نیز شود.
فوت و فن تازه و سالم نگه داشتن آبلیموی طبیعی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر مایل به استفاده از آبلیموهای طبیعی هستید سعی کنید حتما خودتان آب گیری کرده و نگهداری کنید تا سلامتتان به خطر نیافتد اما قبل از شروع این کار حتما این نکات و تکنیک هارا بدانید و رعایت کنید.
میوه سبزیجاتی که کنار هم نگهداریم، خراب میشن
زمان مطالعه : 3 دقیقه
اصلی ترین راز برای نگهداری تازه و طولانی مدت از میوه و سبزیجات، کنار هم قرار ندادن برخی از آنها برای مدت طولانی است.
چند ترفند جالب و جدید برای نگهداری مواد غذایی
زمان مطالعه : 3 دقیقه
روش های متفاوتی برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد .از میان تمام این ترفند های مختلف برخی از آن ها بهترین راه و ترفند برای نگهداری مواد غذایی هستند.
مواد غذایی که نباید کنار هم نگهشون داریم
زمان مطالعه : 4 دقیقه
در بعضی مواقع به دلیل خرید زیاد میوها و سبزیجات دچار مشکل برای نگهداری از آنها میشویم، اما همیشه استفاده از میوه های خوشرنگ و سبزیجات تازه لذت بخش تر است.
فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.
شستن گل کلم به بهترین روش ممکن + آموزش
زمان مطالعه : 3 دقیقه
گل کلم را خوب بشویید زیرا به احتمال زیاد ممکن است کرم هایی در آن وجود داشته باشند که دیده نمی شوند. پس شستن آن ها را با دقت انجام دهید تا کاملا تمیز شوند.
بخور نخورهای زمانی که آنفولانزا داریم
زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای درمان و جلوگیری از تشدید آنفولانزا باید به برخی نکات توجه ویژه ای داشته باشید، البته برخی مواد غذایی هستند که به ریکاوری آنفولانزا کمک شایانی می کند و همچنین برخی غذاها برای آنفولانزا مضر است.
ترفند تازه نگهداشتن سبزی خوردن برای یک هفته
زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای بسیاری از افراد نگهداری سبزی خوردن بسیار سخت و دشوار است، با استفاده از چند روش مناسب می توان سبزی خوردن را به مدت یک هفته نگهداری کرد.
غذاهایی که دوباره گرم کردنشون اشتباهه
زمان مطالعه : 5 دقیقه
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می شوند، این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آن ها خطرات جدی به همراه دارد.
زمان نگهداری انواع مواد غذایی در یخچال و فریزر
زمان مطالعه : 11 دقیقه
گاهی عدم آگاهی از زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال موجب خرابی مواد غذایی شده بهتر است قبل از فریز کردن و نگهداری آن ها از مدن زمان نگهداری مواد غذایی اطلاع داشته باشید.
ترفند نگهداری باقیمانده تن ماهی، گوشت قرمز و مرغ
زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر می خواهید راه نگهداری باقی مانده گوشت و مرغ را یاد بگیرید با ما در این مطلب همراه باشید تا روش استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ را به شما بگوییم.
اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو
زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.
نگهداری برنج خیس خورده به روش رستوران ها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
احتمالا برای شماهم پیش آمده که برای مهمانی برنج زیادی خیس کرده باشید و حال نمیدانید از برنج خیس خورده چگونه نگهداری کنید، ما برای شما ترفند هایی آماده کرده ایم.
راز تازه نگه داشتن انواع کیک خانگی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.
صفحه 1 از 5 صفحه بعدی