امروز 11 آذر همزمان با سالروز تولد علی مصفا و سالار عقیلی از چهره های مشهور ایرانی است که در ادامه شما را بیشتر با آنها آشنا میکنیم.
بعد از خبر غم انگیز فوت زری خوشکام مادر لیلا حاتمی حال و روز خانم بازیگر و همسرش علی مصفا را در مراسم خاکسپاری مادرش مشاهده میکنید.
مازیار لرستانی بازیگر سینما و تلویزیون در آخرین استوری خود برای علی مصفا همسر لیلا حاتمی پیام غم انگیزی گذاشت.
“لیلا حاتمی” بازیگر سینما و تلویزیون دختر مرحوم علی حاتمی کارگردان مشهور سینما و همسر علی مصفا بازیگر سینما و تلویزیون است که دو فرزند دارد.
ساخت فیلم سینمایی سهراب شهید ثالث با بازی علی مصفا به دلیل شدت شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.
فیلم دوئت با بازی علی مصفا، نگار جواهریان و هدیه تهرانی در سینمای آنلاین به نمایش درآمد.
فیلم سینمایی جهان با من برقص ساخته سروش صحت در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.
فیلم سینمایی سال دوم دانشکده من با بازی علی مصفا و پدرام شریفی به زودی به نمایش خانگی می آید.
فیلم سینمایی مردی بدون سایه با بازی لیلا حاتمی ، علی مصفا و امیر آقایی به نمایش خانگی می آید.
فیلم چاقی به کارگردانی راما قویدل و بازی علی مصفا در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.
فیلم سینمایی جهان با من برقص با چندین روز تاخیر از 13 دی در سینماهای کشور اکران میشود.
مراسم ختم استاد مظاهر مصفا ، پدر علی مصفا بازیگر کشورمان با حضور هنرمندانی چون علی نصیریان و نگار جواهریان برگزار شد.
فیلم سینمایی جهان با من برقص با بازی علی مصفا،جواد عزتی و پژمان جمشیدی در جشنواره شب های سیاه تالین به نمایش درمی آید.
علی مصفا بازیگر پرکار امسال سینما با وجود انتظارها برای حضور پررنگ او در جشنواره فجر ، یکی از غایبان بزرگ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر شد.
فیلم سینمایی تابستان داغ به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و با بازی صابر ابر و پریناز ایزدیار به فروش یک میلیاردی رسید.